Alergăm împreună la Wings for Life World Run 2023!

Încă de la început, misiunea noastră a fost să convingem oamenii care nu aleargă să cunoască și să descopere acest sport, prin crearea unui mediu sigur în care nimeni să nu se simtă judecat, ci doar încurajat. Datorită alergării, suntem mai buni, fără îndoială.
De aceea, am decis ca și anul acesta să ne alăturăm inițiativei Wings for Life World Run pentru a-i susține pe cei mai puțin norocoși dintre noi. Așa că, cu multă nerăbdare, vom alerga împreună alături de întreaga planetă pentru cei care nu o pot face!

CÂND?

Pe 7 mai, ora 14:00.

UNDE?

Pe Pista de Atletism de la Lia Manoliu, București. Adresa: Bulevardul Basarabia 37-39.

CUM TE ÎNSCRII?

Pentru a participa la acest eveniment (App Run), trebuie să descarci aplicația Wings for Life World Run și să achiți taxa de înscriere (8 EUR, adică în jur de 40 Lei). Toate veniturile strânse merg spre cercetările leziunilor măduvei spinării.

ÎNSCRIE-TE AICI!

DESCARCĂ APLICAȚIA!

Aplicația Wings for Life World Run este instrumentul de cronometrare, dar și unde puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Nu uita să-ți încarci telefonul.

CE ESTE WINGS FOR LIFE WORLD RUN?

O cursă globală cu un format unic în care iau startul atât alergătorii profesioniști, cât și cei pasionați sau cei în scaun cu rotile. Startul se dă în aceeași zi, la aceeași oră, peste tot în lume.

Nu există o linie de finiș! Există, în schimb, Catcher Car-ul – mașina virtuală care pornește din spatele participanților, iar pentru cei ajunși din urmă de ea, cursa se sfârșește. Virtual Catcher Car pornește la 30 minute după start, merge cu 14 km/h, și își mărește constant viteza până când prinde ultimii alergători.

KIT DE PARTICIPANT

Vei primi numărul de participare prin e-mail sau îl vei găsi direct pe site-ul www.wingsforlifeworldrun.com cu câteva zile înainte de cursă.

Hidratarea la eveniment va fi asigurată de către Red Bull.

Așadar, fie că ești alergător profesionist sau doar pasionat, la Wings for Life World Run toată lumea câștigă și se bucură!

Alergăm împreună! Ajutăm împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu