Under Armour lansează primul “supershoe”: Flow Velociti Elite, deja câștigător la NYC Marathon 2022!

Noiembrie 2022, New York City Marathon.

Sharon Lokedi câștigă competiția feminină în 2 ore și 23 minute și se impune pentru prima dată în carieră în circuitul World Marathon Majors, care include cele mai importante șase maratoane la nivel global: Tokyo, Londra, Berlin, New York, Chicago și Boston.

Atleta trece linia de sosire încălțată cu primii pantofi cu placă de carbon Under Armour – moment în care UA sărbătorește lansarea primului “supershoe” din istoria brandului.

Întreaga poveste, rezumată într-un scurt documentar de 10 minute, arată drumul lui Sharon către primul ei World Marathon Major – purtând primul supershoe Under Armour.


Martie 2023, Algarve (Portugalia).

Under Armour a organizat un eveniment global de lansare pentru Under Armour Flow Velociti Elite, cel mai ușor și rapid pantof pus pe piață de brandul din Baltimore de până acum.

Gazdele evenimentului au fost Doug Smiley – creatorul și “arhitectul” pantofului, parte din echipa de dezvoltare Under Armour, Stephen Haas – antrenorul DarkSky Running Team, echipa lui Sharon Lokedi (câștigătoarea NYC Marathon 2022) și Stephen Scullion – maratonist olimpic pentru Irlanda, personal best 2 ore și 9 minute.

Aceștia au prezentat UA Flow, tehnologia durabilă dezvoltată de Under Armour, care spre deosebire de alte branduri nu a folosit cauciuc în componența tălpii pantofului. Astfel că produsul final este mai ușor și mai “responsive” – un termen folosit pentru a descrie capacitatea unui pantof de alergare de a oferi energie în momentul efortului. Practic, cu cât împingi mai tare în pantof și vrei să obții o viteză mai bună, cu atât mai mult acesta te va ajuta să obții performanțele dorite.

În videoclipul de mai jos puteți urmări o prezentare de la fața locului despre noul pantof Under Armour Flow Velociti Elite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Restivan (@radurestivan)

Pe lângă partea de prezentare într-o sală de eveniment, cu interviuri și proiecții, echipa Under Armour a organizat și un eveniment de alergare pe pista de atletism din Faro, unde toți participanții au fost invitați să testeze noul pantof, care va fi disponibil în magazinele Under Armour din România (București, Cluj, Brașov și Constanța), cât și pe site-ul oficial al distribuitorului Kvantum Sport începând cu luna aprilie 2023.

A fost ocazia perfectă pentru a încerca un personal best pe distanța de 1 kilometru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Restivan (@radurestivan)


Concluzii

Pantoful este atât de ușor, încât nu se poate compara cu nici un alt model lansat până acum de Under Armour. Iar din recenziile făcute până acum, oamenii de la Runner’s World au alergat deja 100 mile (aproximativ 160 kilometri) cu acest model, spunând că ar putea să fie unul dintre cele mai durabile modele cu placă de carbon existente pe piață.

Deși este gândit ca un pantof de cursă, Flow Velociti Elite se simte mult mai confortabil decât aș fi crezut. În nici un caz nu este un daily trainer, aceasta fiind o zonă acoperită de modele precum Machina 3 sau Infinite 4, însă poate fi folosit și la antrenamente mai puțin intense. Iar în ziua cursei, Velociti Elite chiar poate să facă diferența pentru oamenii care își doresc performanțe notabile în alergare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu