Aniversăm 8 ani de 321sport #RunningCulture! Hai la Partyyyy!

În 2015 am pornit puțini la drum, iar dorința noastră a fost aceea de a crea un spațiu sigur în care orice om care vrea să alerge să se poată simți întotdeauna încurajat și niciodată judecat. Cu timpul, am devenit o familie de mii de alergători, iar împreună am creat un ecosistem social puternic, ghidat de un set de valori care unesc oameni de toate vârstele și categoriile sociale.

Nici nu știm cum au trecut 8 ani de running, cultură, istorie, prietenie, încredere, antrenamente nebune, curse și evenimente de neuitat, momente spontane și de neprețuit, antrenamente pe soare, ploaie, vânt, furtună, ninsoare, caniculă, în care am demonstrat continuu că în alergare e loc pentru toată lumea.

Dar faptul că la 8 ani distanță de la prima alergare 321sport putem sărbători aceste lucruri împreună, ne arată că misiunea și valorile 321sport sunt vitale pentru societatea în care trăim și că această comunitate merită orice sacrificiu. Într-un fel sau altul, alături de fiecare dintre voi, am făcut mereu diferența în societate și am oferit speranță chiar și în cele mai grele momente!

Pe 6 februarie 2023 te invităm să sărbătorim împreună 8 ani de când 321sport duce cultura de running în stradă!

Am pus la cale un eveniment aniversar cu adevărat special, la care vă invităm cu super bucurie. O să fie nu doar distracție, ci și multă emoție. Pe lângă programul pe care-l veți descoperi mai jos, am pregătit și multe surprize, printre care și lansarea shop-ului 321sport.

După cum vedeți, nu am spus și unde vom ține acest party și nu pentru că este o surpriză, ci pentru că, logistic ne ajută să știm cu aproximație câți petrecăreți vom fi. Așa că, înscrieți-vă aici dacă pe 6 februarie 2023 petreceți cu noi, iar în funcție de numărul de persoane vom decide locația. Cu siguranță va fi în București.

Și dacă nu a fost clar unde vă înscrieți până luni, 23 ianuarie 2023, aici, aici, aici, aici

Însă, indiferent de locație, biletul de intrare constă în aducerea unui mesaj scris care să răspundă la întrebarea: ”Ce înseamnă 321sport #RunningCulture pentru mine?”

De asemenea, intrarea este gratuită și poate veni oricine, chiar dacă nu a mai participat până acum la vreo alergare 321sport #RunningCulture.

Hai să aniversăm 8 ani de când 321sport creează cele mai valoroase conexiuni umane prin sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu