Programul 321sport #RunningCulture la Bucharest Marathon 2022

Pe 8-9 octombrie 2022 încheiem sezonul 15 #PotSaZbor #dela1la21, în care ne-am antrenat în formula 321sport & Under Armour din mai 2022 până în octombrie 2022, cu scopul de a alerga la Bucharest Marathon.

Știm cât de greu este să te pregătești constant pentru o probă de distanță lungă, de aceea, vrem să vă felicităm pe toți cei care au fost parte din povestea sezonului 15. Ați dat dovadă de ambiție și perseverență și cu siguranță ați fost un exemplu și pentru alți alergători la început de drum!

Pentru noi ca și comunitate, fiecare competiție la care participăm împreună este o adevărată sărbătoare a alergării, iar anul acesta comunitatea 321sport va lua cu asalt următoarele probe ale competiției: 10K, semimaraton și maraton.

Ne mai despart doar 4 zile până la cel mai așteptat weekend din ultimele 6 luni, așadar, hai să trecem la program.

Sâmbătă, 8 octombrie: Shakeout Run + Test & Win Under Armour Hovr Infinite 4

În prima zi a weekend-ului avem un singur eveniment, dar este unul mișto de tot, la care vă așteptăm în număr cât mai mare: Shakeout Run + Test & Win Under Armour Hovr Infinite 4

Sâmbătă, vor fi prezenți alături de noi și doi dintre ambasadorii Under Armour, Robert Glință și Adrian Nartea.

Ora 12:00 – ne întâlnim la standul Under Armour de la Sport Expo (Piața Constituției), apoi alergăm aproximativ 5 kilometri prin oraș, ca o încălzire pentru cursele de duminică.

Ora 13:00 – terminăm alergarea la standul Under Armour de la Sport Expo, unde vom organiza o sesiune de testare pentru cel mai nou pantof de alergare: HOVR Infinite 4. (video mai jos)

Toți cei care participă la Shakeout Run și testează Hovr Infinite 4 pe banda de alergare de la standul Under Armour pot câștiga pantoful. Atât de simplu. Extragerea se va face la fața locului de către echipa Under Armour și 321sport.

Detalii UA Hovr Infinite 4

– Este perfect pentru alergatorii care au nevoie de echilibru, flexibilitate și amortizare.
– Partea superioară din plasa este extrem de ușoară și respirabilă cu suport strategic acolo unde este nevoie.
– Branțul realizat din spumă 3D oferă amortizare și suport.
– Amortizarea sensibilă UA HOVR™ reduce impactul și returnează energia la fiecare pas.
– Canelurile flexibile plasate anatomic oferă flexibilitate în zonele cheie.
– Suprafața solidă din cauciuc carbonic acoperă zonele cu impact ridicat pentru o mai mare durabilitate și tracțiune.

Pantoful UA Hovr Infinite 4 poate fi comandat de pe ro.kvantumsport.com.

Duminică, 9 octombrie

Ora 08:30 – întâlnire la standul Under Armour de la Sport Expo pentru poza de grup și ședință tehnică înainte de startul curselor de semimaraton si maraton.

Ora 09:00 – așezare la zona de start a competiției. Vom avea două grupuri de pacing.

Ergo o sa tina un pacing neoficial la semimaraton, iar Radu Restivan unul neoficial la maraton. Ergo și Radu nu vor fi paceri oficiali ai Bucharest Marathon, așadar, veniți la poza de grup și la încălzire pentru a ne grupa acolo.

Ora 09:30 – start competiție.

La finalul curselor, regrupare la standul Under Armour din Piața Constituției, acolo unde vom poza cu medaliile ca să sărbătorim împreună.


Under Armour este alături de 321sport #RunningCulture din 2019, atunci când ne-am unit forțele pentru a duce mai departe cultura de running în România prin evenimente sportive și educaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu