Test & Run & Win: 321sport prezintă Sport Vision X UA Connected Footwear Challenge

Cam cât de bine sună Test & Run & Win? Fix asta vom face pe 18 iulie, când am pregătit un eveniment special.

Dar de ce este așa special? Răspunsul este simplu: pentru că ne întâlnim nu doar ca să alergăm împreună, ci pentru a descoperi tehnologii care ne ajută la antrenamentele de zi cu zi, apoi vom putea testa pantofi inteligenți, iar la final vom da premii. Iar toate astea se întâmplă într-o zi de luni, adică o să înceapă săptămâna într-un mare fel.

Acum să explicăm puțin mai pe larg. Acum câțiva ani, Under Armour a lansat un concept numit Connected Footwear (pe acest link sunt toate informațiile despre ce înseamnă Connected Footwear). Asta a presupus că unii pantofi produși de Under Armour au fost echipați cu tehnologie Bluetooth, prin care pot comunica direct cu aplicația MapMyRun.

Noi am povestit despre Connected Footwear de mai multe ori la antrenamente. Și știm că discuția ridică întotdeauna niște sprâncene: “cum adică se conectează pantofii direct la telefon?!”.  Fix așa, deschizi aplicația, dai add shoes, apoi pantofii se sincronizează. Ba chiar este posibil să facă și un update din când în când. Yup, pantofii își fac update de soft. Dacă ne-ar fi spus cineva acum câțiva ani că pantofii vor avea update de soft… am fi spus că este o treabă SF.

Dar nu este deloc SF. După conectarea inițială, pantoful va înregistra toți parametri alergării (distanță, cadență, contactul cu solul) și va transmite informația către telefon: fie în timp real, oferind și feedback (da, da, aplicația analizează evoluția alergătorului și oferă sfaturi de eficiență în timp real), fie după terminarea antrenamentului (chiar dacă telefonul este lăsat acasă, pantoful va memora alergarea și se va descărca la telefon la prima conectare).

În partea de final a articolului am atașat căteva videoclipuri în care atleții Under Armour explică tehnologia Connected Footwear în timp real. Sunt foarte utile.

Revenind la eveniment. Pe 18 iulie ne vedem la ora 19:00 la magazinul Sport Vision din Mega Mall (etajul 1) pentru Sport Vision X UA Connected Footwear Challenge.

Program: 

  • 19:00 – start event, înscriere participanți
  • 19:10 – prezentare UA HOVR Machina 3 + prezentare UA Connected Footwear + integrare MapMyRun + features + Q&A
  • 19:25 – sesiune de live testing UA HOVR Machina 3 pe banda de alergare: în funcție de numărul participanților, vom avea un challenge (non-competitiv) – cine aleargă cel mai mult în 1/2/3 minute cu pantofii UA HOVR Machina 3.
  • 20:30 (estimativ) – tragere la sorți* și premii:
    • Locul 1: o pereche Under Armour HOVR Machina 3
    • Locurile 2, 3 și 4: voucher 600 lei pentru produse Under Armour din Sport Vision

Mărimi disponibile pentru pantofii de test (UA HOVR Machina 3):

  • bărbați: 40, 41, 42, 43, 44, 45
  • damă: 36, 36.5, 37.5, 38, 40,5

O să fie foarte nice la eveniment. Drop by. Bring a friend. Say hello.

*în tragerea la sorți vor intra toți participanții la eveniment care au testat pantoful UA HOVR Machina 3 pe banda de alergare și care și-au exprimat acordul de a participa la concurs. Tragerea la sorți va fi efectuată la finalul evenimentului folosind random.org. Premiile vor fi acordate doar pentru cei prezenți la tragerea la sorți. În cazul în care un participant declarat câștigător nu se va afla la fața locului, se va trage la sorți din nou până când premiul va fi acordat unei persoane prezente.


PACE

CADENȚA

CONTACTUL CU SOLUL


Sport Vision este liderul în retailul de echipamente sportive în regiunea Balcanilor. Sport Vision fost fondat în 1996, având ca principale activități comerțul cu amănuntul și en-gros în industria sportului. Sport Vision are peste 4250 de angajați și operează în 12 țări din regiune – Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, România, Bulgaria, Grecia, Cehia și Slovacia, iar sediul companiei este la Belgrad, Serbia.

Cu o rețea de peste 20 de magazine în România, Sport Vision acoperă principalele sporturi, printre care se numără alergarea, fotbalul, baschetul, fitness-ul și multe altele. Lista completă de magazine poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu