Review: banda de alergare și mers – Kingsmith TRX21F – Dimensiuni MICI, Performanțe MARI

În zilele noastre, timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispunem, iar lipsa acestuia este principalul motiv pentru care cei mai mulți oameni amână să facă mișcare.

Din fericire, alergarea este cel mai eficient și la îndemână sport, tocmai pentru că poate fi practicat oriunde și oricând, inclusiv în casă.

La începutul pandemiei, când am fost nevoit să alerg prin casă, aș fi vrut să am o bandă de alergare de dimensiuni mici, pe care să o pot muta cu ușurință dintr-o cameră în alta și pe care să o pot plia în mai puțin de un minut.

Vestea bună e că tehnologia evoluează continuu, iar posibilitățile de a face mișcare se împletesc din ce în ce mai bine cu lipsa de timp.

Mai jos poți urmări un review onest, după 75 de kilometri alergați în ultimele zile doar în apartament, pe o bandă de alergare și mers MICĂ, dar cu performanțe MARI.

Demonstrația a fost făcută pe banda de alergare Kingsmith TRX21F.

Bonus, dacă te hotărăști să-ți achiziționezi această bandă de alergare, ai DISCOUNT cu codul kingsmith100 aici <link Blacktech> și aici <link Geekmall>


Kingsmith este un producător de benzi de alergare de cea mai bună calitate. În 2015, a creat și lansat WalkingPad-urile, un concept nou pe piață. Totodată,  Kingsmith WalkingPad a câștigat câteva premii pentru cel mai bun design: Red Dot Design Award for 2019, IF Design Award for 2019, Good Design Award for 2020.

1 comentariu. Leave new

 • Salut,
  Am doua intrebari:
  1. Pe ce website poate fi folosit codul de reducere?
  2. Cu ce difera TRX21F fata de R2 ?
  De asemenea, mai vad in aceeasi gama de pret si modelele: TRK15F si TRMC21F. Poti impartasi ceva despre ele pentru a face o alegere corecta?
  Mersi,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu