S-a deschis primul magazin Under Armour din Constanța

Kvantum Sport, distribuitorul oficial Under Armour în Romania, a inaugurat pe 3 martie 2022 primul magazin din Constanța și îi așteaptă pe constănțenii care au un stil de viață activ cu echipament sportiv pentru performanță.

Under Armour este situat în City Park Mall, la nivelul -1 și ocupă o suprafață de peste 210 mp. Brandul american este unul dintre cei mai importanți producători de echipament sportiv la nivel mondial. În noua locație, cei pasionați de mișcare vor găsi articole specializate pentru antrenament în sală, alergare, baschet și alte sporturi, personalizate pentru toate categoriile de sportivi, indiferent de vârstă.

Under Armour, unul dintre liderii mondiali în producția de echipament sportiv

Under Armour a debutat în anul 1996  și a fost creat în Baltimore SUA de Kevin Plank, un fost jucător de fotbal american, cu obiectivul de a produce echipamente sportive pentru atleții profesioniști sau amatori care iși propun îmbunătățirea performanțelor.

Încă de la inceput, Under Armour a investit în dezvoltarea de noi tehnologii care s-au impus rapid în rândul atleților și au devenit esențiale pe durata antrenamentelor sau a competițiilor sportive.

Under Armour se concentrează pe toate etapele din viața unui atlet: pregătirea, competiția și recuperarea post efort. Astfel au fost înglobate în echipamente materiale cu proprietăți speciale care permit creșterea rezistenței și accelerarea procesului de recuperare, o etapă crucială pentru îmbunătățirea performanțelor.

Brandul a rămas mereu fidel misiunii de a face atleții mai buni prin pasiune, design, urmărirea neîncetată a inovației.

Under Armour este prezent în România din 2017 prin intermediul distribuitorului regional Kvantum Sport, care deține în acest moment o rețea de retail la nivel național cu 6 magazine monobrand în București, Brașov, Cluj Napoca, un factory outlet în București și un magazin online – www.kvantumsport.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu