O alergare YOXO: în câți kilometri am portat un număr de telefon 100% online

Atunci când vorbim despre alergare, întotdeauna aducem în discuție distanța, timpul și pace-ul.

Dar cum nouă la 321sport ne place să facem lucrurile diferit, în parteneriat cu YOXO am decis să facem o alergare cât o portare.

Pe vremuri, eram obișnuiți să facem drumuri până la magazinele de telefonie pentru a achiziționa o cartelă sau un abonament, iar în cazul unei portări eram nevoiți să semnăm acte, ceea ce înseamnă drumuri multe și timp pierdut.

Dar nouă ne place să alergăm, așa că am vrut să vedem cât durează să faci o portare de număr. Sigur, știam că în 2022 durează mai puțin ca acum 5 ani, dar cât de puțin?

Așa că am pornit într-o alergare prezentată de Radu (și filmată de Rareș), în care am explicat tot ce înseamnă YOXO. Printre beneficiile importante se numără portarea în timp record (aflați în video în câți kilometri s-a întâmplat totul), cât și posibilitatea de a administra mai multe numere de telefon dintr-un singur cont. Adică oricine își face cont la YOXO (număr nou sau portare), poate introduce numerele celor dragi în aplicație, iar de acolo o singură persoană gestionează toate numerele familiei.

*fiind o filmare realizată exclusiv în timpul alergării, în condiții de efort și vânt, calitatea reflectă condițiile de filmare – da, da, a fost vânt puternic pe alocuri.

Pe site-ul yoxo.ro găsiți toate informațiile despre benficiile abonamentului online: eSIM, prima lună gratuită, bonsuri pentru prieteni, opțiuni 100% personalizabile și multe altele.

Pentru a beneficia de prima lună gratuită, folosiți codul RADUCR55A469.

 


YOXO este un abonament 100% digital, flexibil, disponibil pentru clienții persoane fizice din orice rețea, atât și pentru cei care aleg să se porteze, cât și pentru cei care vor să își activeze un abonament nou, în aplicația mobilă YOXO, care conține:

  • Minute și SMS naționale nelimitat
  • Internet configurabil, între 50 si 150 GB de la 19 lei/lună cu sau fara acces in roaming zona SEE
  • Numeroase opțiuni care te ajută să îți personalizezi abonamentul după nevoi, precum: opțiuni de internet național sau în roaming SEE, minute internaționale sau opțiuni pentru numere cu tarife speciale

Beneficiile de a avea YOXO:

  • Ai perioadă contractuală de doar 30 de zile, cu reînnoire automată
  • Poți să configurezi cât internet ai în fiecare lună, cum dorești
  • Administrezi totul de pe telefonul tău mobil
  • Alegi când vrei opțiunea de Roaming in zona SEE
  • Ai vizibilitate totală asupra costurilor
  • Ai acoperire în rețeaua 4G Orange

Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare Android – Play Store, iOS – App Store și Huawei App Store.


Articolul și video-ul de prezentare sunt realizate în parteneriat cu YOXO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu