Impactul Sun Plaza în comunitatea de running. 5000 alergători în 5 ani

Pentru noi, pasiunea pentru alergare se traduce prin timp petrecut cu propria persoană, respect pentru natură și dorința de a transmite mai departe tinerelor generații importanța unu stil de viață sănătos.

Încă din prima zi de existență a comunității de alergare 321sport, ne-am dorit să fim alături de persoanele dornice să își schimbe stilul de viață într-unul mult mai sănătos. Credem cu tărie în conceptul de #RunningCulture, motiv pentru care, an de an, comunitatea noastră a demonstrat că este mai mult decât un grup de oameni care aleargă pentru a-și îmbunătăți condiția fizică. Suntem o familie unită, pasionată de alergare, care iubește să facă mișcare, dar care, în același timp, se gândește permanent cum poate să facă lucruri cu un impact în societate.

De-a lungul anilor, am învățat că lucrurile frumoase se realizează atunci când ai alături de tine echipa potrivită. Sun Plaza sprijină comunitatea de alergători și se implică în diferite acțiuni de responsabilitate socială. Spre exemplu, obișnuiește să organizeze odată la ceva timp campanii de donare de sânge, lucru care ne bucură nespus.

Anul acesta însă, Sun Plaza a ales să fie alături de noi și să ne susțină pe parcursul celei mai mari campanii de donare de sânge #MyBloodIsGold, pe care 321sport #RunningCulture a organizat-o vreodată. Donarea de sânge este o necesitate în România, iar fiecare persoană care reușește să doneze poate salva la rândul ei 3 vieți. Suntem încrezători că și tu vei merge să donezi sânge în perioada 6-20 decembrie și că împreună vom reuși să atingem pragul de 300 de donări, echivalentul a 900 de noi șanse la viață. Așadar, prin intermediul campaniei #MyBloodIsGold ne dorim să arătăm cât de ușor este să pui umărul la salvarea unor vieți!

Cu această ocazie, vă asigurăm că am pus mult suflet și energie pentru a pregăti ceva cu adevărat special pentru cei care aleg să devină eroi, așadar, pentru primii 300 de donatori înscriși în campanie, noi vom expedia un kit al donatorului #MyBloodIsGold, constând în multe lucruri grozave.

În 2015 am creat comunitatea de alergare 321sport, iar timp de aproape 7 ani, alergarea ne-a învățat că prin intermediul ei chiar putem să facem bine, atât persoanelor aflate la nevoie, cât mai ales mediului înconjurător.

Sun Challenge Văcărești este un alt proiect susținut de Sun Plaza, un eveniment de alergare sportivă organizat în Parcul Natural Văcărești, în care poți opta să alergi 5, 10 sau 21 de kilometri pe cel mai verde traseu din Capitală. Partea cea mai interesantă este că prin contribuția ta, vei ajuta la proiectul de conservare al vidrelor. Apropo, știai că în București, în Parcul Natural Văcărești trăiesc vidre, țestoase și peste 170 de specii de păsări, o adevărată comoară naturală pentru capitala noastră? Iar împreună, putem ajuta la menținerea unui mediu propice pentru protejarea acestor specii.

Sun Plaza a înțeles cât de importantă este mișcarea în viața fiecărei persoane, prin urmare, continuă într-un mod constant să susțină dezvoltarea evenimentelor sportive.

Bucuria alergării este o prioritate pentru noi toți, iar an de an ne dorim să ne dezvoltăm frumos și să transmitem mai departe beneficiile mișcării. Alergarea ne poate schimba viața și perspectiva asupra viitorului. Doar împreună putem să ducem mai departe ideea de #RunningCulture, un concept bazat pe prietenie și solidaritate.

Acestea fiind spuse, continuă să alergi indiferent unde te-ai afla, și nu uita că și tu poți deveni o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu