Înscrie-te în cel mai nou concurs Zuzu Fit, “Kind reminder: PROTEINA”!

Ca să duci o viață sănătoasă, e important să știi cum să îmbini nutriția cu orele de antrenament și cele de odihnă și totodată, să nu uiți să te bucuri de fiecare reușită în tot acest proces.

Fiecare zi cu sport este o nouă șansă să #potimaimult, iar împreună cu Zuzu Fit, te încurajăm să strecori sportul ori de câte ori ai ocazia în programul tău și să te bucuri de fiecare moment în care îți depășești propriile limite.

Nu mai este un secret faptul că atunci când vine vorba de sport, nutriția joacă un rol esențial. Este benefic și recomandat să-ți iei necesarul de proteine, astfel încât să-ți ajuți corpul să se recupereze mai rapid după un concurs sau antrenament.

Astfel, în perioada 1 – 30 noiembrie, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-o nouă campanie cool, “Kind reminder: PROTEINA”.

Reguli de participare: cumpără minimum 1 produs Zuzu Fit, înscrie bonul fiscal aici și câștigă premii de care să te bucuri și mai mult atunci când faci sport. Cu cât înscrii mai multe bonuri, cu atât ai mai multe șanse de câștig!

Premiile constau în: 30 de perechi de pantofi de alergare Hovr Mega 2 Clone Under Armour și 10 smartwatch-uri Garmin Venu Sq. Găsești regulamentul aici.

Pasiunea e cea care ne împinge de la spate şi care ne ţine mereu motivaţi să continuăm pe drumul pe care ni l-am ales. Găseşte și tu acel sport care te face să visezi cu ochii deschişi, iar cu timpul o să vezi că pasiunea te va face să demonstrezi că #potimaimult!

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care fac sport și nu se dau bătuți, indiferent de obstacole și care trăiesc viața cu bucurie. Așa că, nu mai sta pe gânduri și acceptă invitația Zuzu Fit la distracție și alege să faci acele lucruri care-ți aduc entuziasm și bucurie. Mai multe detalii despre campanie, pe site-ul Zuzu Fit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu