Viva El Running – Covasna Running Retreat: 11-14 noiembrie 2021

Viva El Running. Așa se numește conceptul pe care l-am creat pentru a defini ceea ce vom face de acum în viitor. Am fi putut să îi spunem “running camp” sau “tabără de alergare”, dar ceea ce construim cu acest concept depășește barierele alergării, transformând o astfel de aventură într-o experiență sportivă și culturală, care ne va ajuta să descoperim atât locuri fantastice, cât și acea chemare interioară care ne trage către sălbăticia naturii.

Chiar dacă totul se învârte în jurul alergării, Viva El Running înseamnă o gură de aer proaspăt într-o viață aglomerată, în care uităm să ne regăsim și să trăim cu adevărat. Asta se traduce prin locații deosebite de cazare, experiențe culinare diferite, dar mai ales prin sentimentul de apropiere față de comunitatea care va îmbrățișa această idee.


Covasna Running Retreat este primul eveniment Viva El Running și se desfășoară în perioada 11-14 noiembrie 2021.

Cazarea se va face într-o vilă care nu se află în circuitul turistic, unde gazdele primitoare au construit o casă cu adevărat superbă. Aceasta se află în zona Mestecănișului de la Reci (jud. Covasna) și oferă atât priveliști grozave în inima naturii, cât și un confort cum rar poate fi întâlnit în România. Pe lângă aceste lucruri, vom avea posibilitatea să facem pizza la cuptor de lemne sau să ne relaxăm în ciubăr. Absolut de vis.

Vom organiza 3 alergări tematice: una în Mestecănișul de la Reci (o zonă de o frumusețe izbitoare, unde s-au filmat cadre din filmul Cold Mountain), alta pe dealurile din zona Valea Zânelor (Covasna), iar ultima în zona Lacului Sfânta Ana. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo.

În ceea ce privește mâncarea, vom avea alimente pentru două mese principale în fiecare zi: un mic dejun bogat și o cină ca-n filme. Vom folosi gătitul pentru a ne conecta între noi, astfel că vom pregăti împreună mâncarea. Iar rețetele pe care le-am pus la cale… ar face invidioși niște bucătari faimoși. O să avem și câteva sticle de vin (și bere) pentru serile petrecute la foc.

Pe lângă alergările propriu-zise în care vom explora un ținut magic, am pregătit și niște workshop-uri în care vom analiza un plan de antrenament, vom găsi soluții pentru a integra performanța sportivă în contextul unei vieți aglomerate, cât și un program de filme și documentare despre alergarea montană.

Gazdele vor fi Denisa Dragomir (campioană mondială Sky Running) și Radu Restivan (fondator 321sport #RunningCulture și producător al filmului documentar La Cota 10.000).


Viva El Running – Covasna Running Retreat are un număr foarte limitat de locuri: șapte. Nici mai multe, nici mai puține.

Experiența costă 1.100 lei / persoană și include 3 nopți de cazare, experiențele de running, workshop-urile și mâncarea. Transportul nu este inclus, dar încurajăm car sharing-ul între participanți. Locul se consideră rezervat în momentul achitării unui avans de 50%.

Înscrierile se fac exclusiv la adresa start@321sport.ro.

Numărul minim de participanți: cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu