UA HOVR Mega 2 Clone, pantoful care ia forma piciorului tău

Avem o veste bună de la prietenii noștri de la Under Armour, care au lansat de curând UA HOVR Mega 2 Clone, cel mai confortabil pantof de alergare de până acum.

Iar noi, cum suntem foarte nerăbdători să vă povestim despre tehnologia care stă în spatele acestui pantof, am scris mai jos despre acele lucruri noi cu care UA HOVR Mega 2 Clone a venit pe piață și care ne-au atras atenția încă de la primii pași în alergare. 

Află caracteristicile UA HOVR Mega 2 Clone mai jos:

Potrivit pentru orice alergător

UA HOVR Mega 2 Clone, cel mai nou membru al familiei de pantofi de alergare UA HOVR, oferă o amortizare maximă pentru un confort de neegalat în timpul alergării. Cu înălțimea tălpii de 32 mm, noul pantof UA HOVR Mega 2 Clone este potrivit pentru alergătorul care dorește maxim de protecție pe durata antrenamentului.

Senzația de gravitație zero

Conceput pentru a oferi senzația de gravitație zero și pentru o excelentă returnate a energiei, HOVR Mega 2 Clone are o talpă intermediară HOVR și suprafețe de contact mărite în zona frontală și a călcâiul pentru un plus de confort. Tranziția de la aterizare la vârf se simte incredibil de lin, cu o talpă din spumă UA HOVR în zonele frontală și mediană, oferind o alergare confortabilă. Având confortul ca prioritate în designul pantofului, HOVR Mega 2 Clone are un guler căptușit în zona călcâiului, care protejează tendonul de iritații, o limbă căptușită, un branț gros și o parte superioară construită special pentru a satisface nevoile anatomice ale alergătorului.

CLONE – 0 nouă tehnologie superioară

După ce a fost folosită inițial în construcția ghetelor de fotbal Under Armour, UA HOVR Mega 2 Clone este primul pantof de alergare Under Armour care oferă o potrivire personalizată 1: 1 cu noua tehnologie UA Clone care se flexează și se adaptează pe picior în timpul antrenamentului. Acest pantof de alergare pare că a fost făcut special pentru tine. Partea superioară UA Clone fixează și centrează piciorul peste amortizarea UA HOVR ™ pentru o alergare mai lină și o mai bună returnare a energiei.

Materialul unic al feței UA Clone se adaptează la forma și mișcările piciorului pentru o potrivire mai precisă. De asemenea, vă ajută să vă păstrați piciorul centrat, asigurându-vă că profitați la maximum de amortizarea moale și receptivă UA HOVR ™. Mai puțină frecare, mai mult confort – pentru fiecare alergător.

HOVR Mega 2 Clone –  confortabili, dar eficienți, sunt ideali pentru cursele lungi și pentru antrenamentele pe distante lungi.

Alergi mai bine cu suport suplimentar și rezistență

Talpa are o structură ce permite o tranziție lină. Cauciucul de carbon din zona călcâiul extinde durabilitatea în zonele de aterizare cu impact ridicat, iar spuma de pe talpă asigură o tranziție confortabilă. Un suport extern fixează călcâiul adăugând senzația de alergare fără efort și confort oferită de pantofii de alergare HOVR Mega 2 Clone. Cauciucul cu densitate scăzută încadrează talpa exterioară pentru a maximiza amortizarea păstrând o greutate minimă.

Cu 7% mai repede și cu 3% mai departe, acești pantofi se mulează pe picior și sunt antrenorul tău virtual

Conectați-vă pantofii la aplicația UA MapMyRun ™ pentru sfaturi de antrenamente în timp real, în funcție de cadență, ritm și pas. Un senzor incorporat urmărește, analizează și stochează parametrii detaliați ai alergării pentru a oferi informații despre modalitățile de îmbunătățire a performanței. Are rezultate uluitoare! Conform statisticilor, în 2020, utilizatorii UA MapMyRun Form Coaching au alergat cu 7% mai repede și cu 3% mai departe. *

UA HOVR Mega 2 Clone este disponibil in rețeaua de magazine Under Armour din Bucuresti, Brașov, Cluj- Napoca si online pe www.kvatumsport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu