Înscrie-te în competiția de fotografie și film: MUNTELE. ACASĂ, încurajată de Zuzu Fit și premiată la Alpin Film Festival

#RunningFamilia, Zuzu Fit şi Alpin Film Festival au o provocare pentru voi!

Ne simțim datori să vă anunțăm că Zuzu Fit a lansat o nouă campanie, de data aceasta, pentru cei care simt chemarea muntelui și sunt și pasionați de fotografie și film. Și cum știm că în comunitate sunt foarte mulți oameni activi, care iubesc muntele și merg în drumeții, competiția asta e perfectă pentru surprinderea celor mai frumoase și extraordinare priveliști.

Zuzu Fit este primul brand din România care susține creatorii de conținut ai muntelui, iar prin concursul MUNTELE.ACASĂ, vor să aducă împreună producătorii de conţinut foto-video care iubesc muntele, să le ofere un loc de exprimare şi totodată să le recunoască munca.

Povestea din spatele competiției a început cu documentarul La Cota 10.000, iar acum merge mai departe, din dorința de a-i încuraja pe cei care produc conținut și totodată, de a-i inspira pe cei care-și doresc să încerce.

Astfel, Zuzu Fit invită toți creatorii de conținut să producă fotografii sau filmări, iar în cadrul Alpin Film Festival se vor premia cele mai bune creații. Mai exact, vor exista două competiții, una de video, alta de fotografie.

Cum te poți înscrie la secțiunea de film a competiției?
  • Creează un montaj de 100-150 de secunde care să exprime relația ta cu muntele, apoi publică filmul pe canalele proprii de social media, alături de răspunsul în descrierea postării la întrebarea: „De ce numeşti muntele acasă?”
  • Foloseşte hashtag-urile #munteleacasa #potimaimult, dă Like sau Follow și tag paginilor de social media Zuzu Fit (Instagram sau Facebook, după caz).
  • Asigură-te că ai postarea publică.
  • Montajul final poate conține și imaginea realizatorului sau doar vocea acestuia pe fundal.

Termen limită de înscriere: 5 septembrie 2021.

Cum te poți înscrie la secțiunea de fotografie a competiției?
  • Fotografiază peisajele montane preferate, apoi publică fotografia pe canalele proprii de social media, alături de răspunsul la întrebarea „De ce consideri că MUNTELE înseamnă pentru tine ACASĂ?” şi păstrează fotografia originală în format HI-RES.
  • Foloseşte hashtag-urile #munteleacasa #potimaimult, dă Like sau Follow și tag paginilor de social media Zuzu Fit (Instagram sau Facebook, după caz).
  • Asigură-te că ai postarea publică.

Termen limită de înscriere: 5 septembrie 2021.


În cadrul Alpin Film Festival 2021, care va avea loc pe 11 septembrie 2021, atât pentru competiția de fotografie, cât și pentru cea de film, va fi ales câte un câștigător ce va fi premiat în cadrul festivalului.

Fiecare câștigător va primi câte un voucher de 500 de euro ce va putea fi folosit pentru a-și achiziționa echipament foto-video de la un cunoscut magazin de profil. De asemenea, jurizarea se va face de către organizatorii festivalului, împreună cu Radu Restivan, producătorul filmului documentar La Cota 10.000.

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care nu se dau în lături de la noi provocări și care vor să se autodepășească constant! 

Acceptă invitația Zuzu Fit și dă o șansă creativității tale, ca ea să te poarte printre cele mai înalte culmi ale pasiunii tale! Abia așteptăm să gustăm din frumusețea acestei țări, prin obiectivele pasionaților de film, respectiv de fotografie. Consultă regulamentul și află mai multe despre campanie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu