Ce înseamnă să #potimaimult cu Valentina Bogdan?

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.


Valentina Bogdan se află printre curajoșii care au participat la #TuraDeVis Summer Edition 2021 și au reușit să ajungă la linia de finish, alergând 52 de kilometri prin București. Valentina are 24 de ani, iar în viața de zi cu zi lucrează într-o corporație.

A început să alerge prin 2017, însă la acel moment nu a reușit să păstreze alergarea ca pe ceva constant în viața ei. Fiind pasionată de sport încă de mică, simțea destul de tare lipsa mișcării din programul ei săptămânal. Așadar, la începutul anului 2021 s-a hotărât să facă o schimbare în viața sa, prin urmare a decis să alerge cel puțin o dată pe săptămână. Și reușește!

În ceea ce privește evenimentul #TuraDeVis, Valentina a fost la prima sa participare. Până la #TuraDeVis Summer Edtion 2021, când a reușit să alerge 52 de kilometri, cea mai lungă distanță parcursă de ea a fost de doar 24 de kilometri. Nu i-a fost ușor, dar la final, ce a contat cel mai mult a fost că nu a renunțat. Valentina și-a depășit propriile limite și a demonstrat ce înseamnă să #potimaimult!

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie impactul pe care îl are o cultură de running, am rugat-o pe Valentina să ne împărtășească din trăirile și emoțiile pe care le-a simțit după #TuraDeVis.

“Sportul a fost dintotdeauna  o pasiune pentru mine. Când eram mică, mă jucam cu băieții fotbal, mergeam cu bicicleta, îmi plăcea să fiu activă. Ideea de a alerga o noapte întreagă mi-a surâs foarte mult. Am zis că vreau să fac ceva mai diferit, să văd cum se simte să alergi pe întuneric. Să fiu sinceră, înainte de cursă nu mi-am pus prea multe întrebări despre cât de greu o să fie noaptea aceea. Aveam oarecum încredere în mine că o să pot duce cursa până la răsărit, cu toate că spre dimineață mi s-a confirmat că simplu nu este. Oboseala și-a spus cuvântul la un moment dat și am avut un gând să renunț, să mă opresc, însă eram prea aproape de final pentru a abandona atunci, așa că am mers mai departe. Sunt de părere că pe lângă toate beneficiile extraordinare pe care sportul le are, alergatul îmi oferă timp cu mine și asta îmi place cel mai mult. Mă relaxez și de multe ori, găsesc soluții la diverse probleme. #TuraDeVis mi-a demonstrat că pot mai mult!

#TuraDeVis Summer Edition 2021 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit.

Aici puteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu