Ce înseamnă să #potimaimult cu Cornel Drețcanu?

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.


Cornel Drețcanu se află printre curajoșii care au participat la #TuraDeVis Summer Edition 2021 și au reușit să ajungă la linia de finish, alergând 52 de kilometri prin București. Locuiește în Galați, dar a făcut ceva ce nu mulți oameni ar face: a venit tocmai de acasă pentru a alerga în premieră la #TuraDeVis Summer Edition 2021.

Astfel de oameni demonstrează cel mai bine ce înseamnă să iubești ceea ce faci mai presus de orice și totodată ce înseamnă să fii parte din cultura de running din România. Cornel este un exemplu de ce înseamnă să #potimaimult și ne-am bucurat tare mult că a alergat alături de noi la #TuraDeVis, ediția cu numărul cinci.

De asemenea, am fost curioși să aflăm care au fost trăirile sale din timpul cursei și care sunt emoțiile cu care a rămas după această experiență.

“Am aflat de #TuraDeVis de pe Facebook și mi s-a părut un eveniment deosebit și în același timp, foarte interesant. Totodată, am văzut în #TuraDeVis o oportunitate pentru mine de a-mi depăși recordul personal în alergare. Până atunci, cel mai mult alergasem 42 de kilometri. Pe parcursul celor 52 de kilometri parcurși de la apus la răsărit am avut și momente în care am simțit că oboseala își spune cuvântul, dar ușor, ușor am depășit acele momente și am mers mai departe. Cu siguranță au contat foarte mult și grupul, muzica bună, dar și Radu Restivan, care nu numai că a întreținut atmosfera, dar a știut cum să ne încurajeze în momentele grele.”

#TuraDeVis Summer Edition 2021 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit.

Aici puteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu