Ce înseamnă să #potimaimult cu Aureliu Han?

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.


Aureliu Han se află și el printre curajoșii care au participat la #TuraDeVis Summer Edition 2021 și au reușit să ajungă la linia de finish, alergând 52 de kilometri prin București. Aureliu are 41 de ani, iar în viața de zi cu zi este programator.

Aureliu a început să alerge în urmă cu cinci ani, din dorința de a fi sănătos și de a da un exemplu bun fetelor sale. Îi place să glumească spunând că nu și-a propus să fie “Tatăl Anului”, dar faptul că reușește să facă multă mișcare alături de fete (pe lângă alergat, merge și în drumeții sau se plimbă cu bicicleta), pentru el reprezintă validarea faptului că alergatul a fost o alegere foarte bună. Până la #TuraDeVis, cea mai lungă distanță parcursă fără întrerupere de el a fost de 33 de kilometri.

În ceea ce privește evenimentul #TuraDeVis, Aureliu nu a fost la prima sa participare. A mai participat o singură dată la #TuraDeVis, însă atunci s-a oprit în jurul pragului de 30 de kilometri. La această ediție însă, a pornit mai motivat ca niciodată să parcurgă toată distanța și să simtă pe propria piele ce înseamnă să #potimaimult!

“Tura de Vis nu este doar o provocare de a învinge mulți kilometri în alegare, în timp ce-ți depășești propriile limite. Faptul că această cursă este condimentată cu multe ingrediente inedite – compania amicilor de la 321sport, alergatul pe timpul celei mai scurte nopți din an, traseul care străbate Bucureștiul în lung și în lat, o transformă într-o aventură ieșită din tipare. Dacă mai adaugi și ingrediente „surpriză”, cum a fost ploaia de anul acesta, distracția e garantată!

Pentru mine, proba de foc, așa cum s-a întâmplat și la prima participare la #TuraDeVis, a fost pragul de 30 de kilometri. Auzisem de faimosul „zid” de la maratoane, dar nu m-am confruntat până acum în mod real cu el și nici nu mi-am propus să îl înving. Principalul meu inamic atunci când ajung la acest prag este plictiseala, nu neapărat epuizarea fizică. Și de data aceasta, când am trecut de 30 de kilometri, a existat un moment de cumpănă. Au fost multe persoane care au părăsit cursa atunci și există un milion de potențiale scuze care îți vin în minte și care încearcă să te ademenească să renunți: „Am alergat destul, e târziu, câteva zile o să fiu extenuat, nu trebuie să demonstrez nimic, a fost o experiență super tare chiar și așa, pot oricând să încerc din nou etc.”. Și apoi îți amintești că ți-ai mai spus discursul acesta și data trecută și parcă ai vrea să vezi cum e dacă mergi dincolo de „zid”.

Mai întâi mi-am spus că ar fi tare să ajung măcar până la 42 de kilometri, să închei distanța de la maraton. După ce am ajuns la 42, m-am gândit că nu mai am decât 10 kilometri și ar fi păcat să renunț tocmai acum. Mi-am împărțit în minte cei 10 kilometri rămași în bucăți mai mici de 5 kilometri și am ajuns la final. Chiar dacă obiectivul nu este neapărat să alergi toți cei 52 de kilometri, ci să savurezi experiența în sine, până la urmă îți aduni puterile și mergi mai departe. Pentru că e evident că dacă îți iese, la sfârșit, experiența va fi dincolo de cool. Și chiar a fost!

#TuraDeVis Summer Edition 2021 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit.

Aici puteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu