Ce înseamnă să #potimaimult cu Andrei Drăgan?

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.


Andrei Drăgan se află printre curajoșii care au participat la #TuraDeVis Summer Edition 2021 și au reușit să ajungă la linia de finish, alergând 52 de kilometri prin București. Andrei are 30 de ani și este inginer. Aleargă din adolescență, iar în tot acest timp și-a trăit pasiunea pentru alergare participând la diferite cros-uri sau alergări scurte.

În ceea ce privește evenimentul #TuraDeVis, Andrei a fost la prima sa participare, așadar am fost curioși să aflăm care au fost trăirile sale din timpul cursei și care sunt emoțiile cu care a rămas după această experiență.

“Ceea ce m-a atras cel mai mult la #TuraDeVis a fost faptul că este un concept original. Se aleargă un traseu foarte frumos, prin tot orașul, noaptea, lucru pe care nu-l poți face în fiecare zi. Totodată, anturajul, muzica bună și faptul că se aleargă într-un ritm plăcut pentru toată lumea sunt doar câteva dintre acele lucruri care mă fac să alerg de fiecare dată cu plăcere alături de comunitatea 321sport.

La #TuraDeVis mi-am demonstrat încă o dată ce înseamnă să #potimaimult! De cele mai multe ori, mintea e cea care cedează, nu corpul, iar atunci când reușești să depășești astfel de situații, satisfacția de la linia de finish este una incredibilă.

În opinia mea, alergarea este un mod foarte bun de a te relaxa și de a te descărca de frustrări. Pentru mine, alergarea e un mod de viață!”

#TuraDeVis Summer Edition 2021 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit.

Aici puteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu