Ce înseamnă să #potimaimult cu Monica Cânepă?

Tura de Vis reprezintă momentul ideal de a demonstra că #potimaimult! Alergăm împreună de la apus până la răsărit, împărtășim aceeași dragoste pentru alergare alături de alți oameni pasionați și împreună explorăm Bucureștiul noaptea.

Pentru că în cadrul evenimentului avem ocazia perfectă de a da dovadă de determinare, ambiție și curaj, alături de Zuzu Fit, ne-am dorit să aflăm ce înseamnă pentru alergători să te autodepășești atunci când alergi o noapte întreagă.

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.


Monica Cânepă se află printre curajoșii care au participat la #TuraDeVis Summer Edition 2021 și au reușit să ajungă la linia de finish, alergând 52 de kilometri prin București. Monica are 44 de ani, iar în viața de zi cu zi este contabil.

Aleargă din primăvara anului 2018, iar cea mai lungă distanță pe care a alergat-o până acum a fost de 100 de kilometri, în septembrie 2020, pentru copiii suferinzi de autism. Iubește alergarea cel puțin la fel de mult cum iubește comunitatea 321sport și se regăsește în tot ceea ce înseamnă fenomenul #RunningCulture. În ceea ce privește evenimentul #TuraDeVis, Monica nu a fost la prima sa participare. Începând cu 2018, a participat la fiecare ediție, cu singură excepție, în 2020.
La finalul celor 52 de kilometri, zâmbetul Monicăi era atât de mare, iar bucuria pe care alergarea i-a oferit-o se putea observa într-un mod atât de pătrunzător, încât am rugat-o să ne împărtășească din emoțiile și gândurile pe care le avea după #TuraDeVis.

“Cum am început să alerg? În primul rând, a fost vorba de o promisiune pe care mi-am făcut-o mie la primul cros la care am participat, de 6 kilometri, desfășurat în Parcul IOR, în 2018. După prima tură mi-am promis că dacă trec linia de finish, voi alerga toată viața. Și cum atunci am ajuns la finish, iată-mă astăzi alergând. În al doilea rând, alerg pentru sănătate, pentru viață!


În opinia mea, Tura de Vis este o călătorie cu și despre oameni asemenea mie, care fac ceea ce le bucură inima, alergând cu inima, cât îi țin picioarele!
Când alerg de plăcere, alături de oameni cu un vibe pozitiv, cuvântul greu nu există. M-am simțit ca într- o drumeție de relaxare. Nu am vrut să renunț nicio clipă, chiar dacă la un moment dat am crezut că o durere la gamba dreaptă îmi va lua bucuria de la final. Cu toate astea, optimismul meu, ajutorul unor colegi și faptul că mai erau doar doi kilometri până la răsărit (finish), au făcut uitată durerea și am avut energia necesară pentru a ajunge zâmbind la destinație.”

#TuraDeVis Summer Edition 2021 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu