Garmin Educational Talks, o punte de legătură între tehnologie și sport

Tehnologia Garmin este una dintre cele mai performante de pe piață. Fie că ești sportiv de performanță, amator sau pur și simplu nevoia ta principală este să fii la curent cu starea ta de sănătate, când vine vorba de Garmin, găsești fără dar și poate “acel ceva” care să se plieze perfect pe nevoile tale.

Așa s-a și născut ideea Garmin Educational Talks, un concept prin care brand-ul a susținut, cu ajutorul lui Radu Restivan, o serie de patru evenimente LIVE pe pagina de Facebook a prietenilor de la Garmin România. Scopul evenimentelor a fost acela de a ajuta consumatorii Garmin să folosească device-urile la capacitatea lor maximă și totodată să le ofere acestora o viziune cât mai clară despre cum și când ar trebui utilizate cele mai importante funcții.

În primul episod s-a abordat subiectul: Garmin Connect (all category) și s-a discutat despre aplicația care îți spune tot ce ai nevoie să știi despre cum reacționează corpul tău la efort prin zeci de insight-uri care trebuie interpretate corect. Cu alte cuvinte, această aplicație este calea sigură spre progres, o sursă interminabilă de analiză constructivă.

În al doilea episod s-a abordat subiectul: Garmin Coach (seria Forerunner). The built-in coach este cea mai bună soluție pentru cei care vor antrenamente personalizate, care să te ghideze către orice obiectiv pe care ți-l propui.

În al treilea episod s-a abordat subiectul: PacePro (seria Fenix). În cadrul evenimentului s-a discutat despre importanța funcției pentru alergările montane sau pentru drumeții, despre cum te poate ajuta să știi la ce să te aștepți, cum să abordezi mai bine cursele, cum te îndrumă un astfel de device pe toată durata unei expediții și nu în ultimul rând, care sunt avantajele în a modifica anumiți parametri în funcție de capacitățile tale (positive vs negative split, vertical ascent propriu etc.)

În al patrulea episod s-a abordat subiectul: Pulsul (seria Forerunner). Episodul s-a concentrat pe importanța monitorizării pulsului atât în efort, cât și în stare de repaus, lucrul în zonele de puls, importanța antrenamentelor aerobe, cum se poate îmbunătăți VO2max, analizarea sănătății cu ajutorul tracking-ului în timpul somnului, cât și pe discuții despre cum un puls mai scăzut în repaus reprezintă o capacitate cardiacă bună.

Sperăm că aceste discuții educaționale realizate sub umbrela Garmin Educational Talks au venit cu informații noi, dar mai ales relevante pentru voi!

De asemenea, urmăriți în continuare canalele 321sport și Garmin pentru că din toamnă vom reveni cu o nouă serie de episoade Garmin Educational Talks. Episoadele vor cuprinde informații valoroase pentru iubitorii de sport și gadget-uri. #BeatYesterday

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu