Final sezon 12 #PotSaZbor #dela1la21. Alergăm un semimaraton!

Cu măști. Fără măști. Cu distanțare socială. Online. Cu frica lockdown-ului.


Ultima oară când am trăit un final de sezon #PotSaZbor #dela1la21 cu adevărat a fost la Bucharest Marathon 2019. Asta a însemnat că am fost o echipă imensă într-un context “ca pe vremuri”: competiția se desfășura normal, noi puteam să batem palma și să trăim emoția unei curse fix așa cum trebuie.

Ne este dor de acele momente și de tot fenomenul sportiv așa cum l-am cunoscut înainte de pandemie. Dar până lucrurile revin la normal, povestea merge mai departe. Cuvintele cu care am început articolul reprezintă sentimentele, trăirile și regulile pe care le-am experimentat din martie 2020 până în prezent.

Pe 23 mai facem un semimaraton ca să terminăm cel mai dificil sezon de pregătire de când a luat naștere 321sport #RunningCulture și ca să-i susținem pe toți cei 4 alergători începători, , , și , care s-au antrenat de la începutul lunii ianuarie în cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 gândit alături de prietenii de la Kvantum Sport, distribuitor oficial al Under Armour în România.Așadar, ne vedem duminică, 23 mai, la ora 07:00 în locul în care se întâmplă toate alergările noastre: statuia Charles de Gaulle din parcul Herăstrău (Regele Mihai I).

Competiția, dacă o putem numi așa, este una neoficială, dar în care ne propunem să ajutăm toți alergătorii să termine semimaratonul (fie că este prima lor cursă, fie că sunt mai experimentați).

Vom face o încălzire de grup cu păstrarea distanțării sociale, apoi vom da startul alergării.

Traseu: pornim de la Statuia Charles de Gaulle. Prima tură o luăm spre dreapta, a doua tură spre stânga, iar a treia tot spre dreapta. Motivul este unul simplu: să ne întâlnim cât mai des pe traseu pentru a ne încuraja reciproc.

Puncte de hidratare: 1, 2, 3.

Toalete:  1, 2.

Nu vor exista numere de concurs, cronometraj pe traseu sau puncte de hidratare organizate.

În zona de start vor exista 1-2 mașini în care se vor putea lăsa bagaje de mici dimensiuni.


Acum că am trecut de partea organizatorică, let’s have some fun! Ne vedem dumincă la semimaraton!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu