Înscrie-te în cea mai nouă campanie Zuzu Fit: o nouă zi cu sport, o nouă zi să #poțimaimult!

Fiecare zi cu sport este o nouă șansă să #potimaimult! Știm cât de important este să duci o viață sănătoasă și totodată cât de necesar este să îmbini activitatea ta sportivă cu nutriția și orele de odihnă. Tocmai de aceea, împreună cu prietenii de la Zuzu Fit te încurajăm să strecori sportul de câte ori ai ocazia și să te bucuri de fiecare moment în care îți depășești propriile limite.

În perioada 29 aprilie – 30 mai, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-o nouă campanie cool.

Reguli de participare: cumpără minimum 1 produs Zuzu Fit, înscrie bonul fiscal aici și câștigă premii care te ajută să #potimaimult. Cu cât înscrii mai multe bonuri, cu atât ai mai multe șanse de câștig!

Premiile constau în: 1 echipament complet Under Armour x Garmin în valoare de 1000 de euro, 10 perechi de pantofi de alergare Under Armour Machina 2 și 5 ceasuri Garmin Forerunner 245.

Sportul ne ţine mereu motivaţi și ne dă ocazia să începem fiecare zi cu entuziasm și încredere în forțele proprii. Găseşte și tu acel sport care te face să visezi cu ochii deschişi şi dă-i o şansă, iar de acolo va mai fi doar un singur pas până vei fi de neoprit și vei simți în orice moment că #potimaimult!

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care fac sport fără să țină cont de condiții, care găsesc soluții, care nu se dau bătuți, indiferent de obstacole și care trăiesc viața cu pasiune și cu bucurie. Găsești regulamentul aici. Mai multe detalii despre campanie pe site-ul Zuzu Fit.

Acceptă invitația Zuzu Fit la distracție și alege să faci acele lucruri care-ți aduc în suflet o bucurie nemărginită de a trăi fiecare zi la intensitate maximă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu