Descoperă în doar câteva minute ce nevoi are organismul tău cu ajutorul Good Routine®!

Fiecare dintre noi are un stil de viață propriu, care diferă de la om la om, în funcție de programul zilnic, vârstă sau nevoi. Numitorul comun între stiluri de viață este însuși faptul că viața în sine este despre a ne găsi echilibrul atât în viața profesională, cât și cea personală, care include și mișcarea, sportul.

Chiar dacă investim diferit în fiecare dintre planuri, un lucru e cert: la finalul zilei, idealul nostru este să punem capul pe pernă cu sentimentul că am reușit să facem tot ce ne-am propus în acea zi, fără să ne simțim epuizați. Nu de alta, dar scopul este să ne bucurăm cât mai mult de lucrurile pe care le facem în decursul unei zile, nu doar să le bifăm.

Oricât de multă voință am avea, adevărul este că nu ne putem baza doar pe corpul nostru să ne ofere suficientă energie. Nici pentru a face față tuturor provocărilor cu care vine fiecare zi, nici pentru momentele de bucurie. Așadar e important să găsim o cale prin care să ne ajutăm corpul să dispună de resursele de care are nevoie. Ce e de făcut?

Ei bine, atunci când oboseala începe să-și facă simțită prezența, orice rutină bună trebuie ajutată de suplimentele potrivite astfel încât totul să fie așa cum are fiecare dintre noi nevoie. Da, știm, poate părea la prima vedere un proces destul de complicat, ținând cont de faptul că nu știi care sunt acele lucruri de care are nevoie corpul tău, însă avem o veste bună.

Din dorința de a fi alături de tine în procesul de instalare a bunelor obiceiuri, prietenii de la Good Routine® by Secom ți-au pregătit o rutină personalizată, ce începe cu un Quiz despre stilul tău de viață. Cu alte cuvinte, este vorba despre o serie de întrebări specifice care să-i ajute să te cunoască mai bine. Pe baza răspunsurilor tale, îți vor putea sugera o rutină de produse complementare Good Routine® care să se potrivească nevoilor și stilului tău de viață actual, iar livrarea este gratuită la orice comandă de pe site.

Spre exemplu, Build Your Joints, care este un supliment pentru articulații, potrivit pentru cei care fac sport după multe ore petrecute la birou, cum este cazul celor mai mulți oameni, însă Good Routine® vine în ajutor și cu produse care ajută la concentrare, minte sănătoasă, astfel încât fiecare zi să fie trăită la potențial maxim.

Ți-am pregătit și o surpriză: dacă folosești codul RADU20, beneficiezi de 20% reducere la achiziția oricărui produs cu acizi grași (Pure Omega 3, Krill Oil, Algal Omega 3) de pe site-ul https://good-routine.com/.

În ceea ce privește această rutină personalizată, procesul Quiz-ului este foarte simplu de realizat și totodată este unul cu adevărat interesant. Până la urmă, cine nu ar vrea să afle în doar câteva minute ce nevoi are propriul corp? E important de știut că rutina personalizată nu înlocuiește vizita la medic, dacă ai probleme serioase cu articulațiile, ci este un ghid al celor care vor să adauge în rutina zilnică și suplimente alimentare, bineînțeles pe lângă sport, mâncare sănătoasă etc.

La finalul quiz-ului primești combinația de suplimente care se potrivește exact dietei, tipului de mișcare pe care îl faci, felului în care te simți zilnic atât fizic, cât și psihic. De exemplu, Cum Radu e în priză non-stop, a răspuns la întrebări și i-a fost recomandată rutina personalizată cu Kitul de Anduranță: Build-Your-Joints pentru articulații sănătoase, Krill Oil pentru menținerea colesterolului în parametrii normali, Train-Your-Brain® ce ajută în perioadele de oboseală mentală. Iar activitatea fizică merge mână în mână cu Kitul de Anduranță: ambele te ajută în procesul de învățare rapidă, focus și tonus mental puternice!

Acestea fiind spuse, concluzia este simplă: o rutină bună este extrem de importantă în viața oricui.
Așa că, hai în gașca celor care caută soluții și informații noi și utile despre tine și corpul tău, astfel încât să-ți construiești viața de acum încolo pe baza unor rutine bune, potrivite pentru tine și nevoile tale.

Află și tu rutina personalizată cu suplimente alimentare potrivite stilului tău de viată: good-routine.com/pages/rutina-personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu