Înscrie-te în cea mai nouă campanie Zuzu Fit, “Proteina la puterea Zuzu Fit”!

Proteinele joacă un rol foarte important atunci când vine vorba de sport, iar în funcție de cât de activ ești în viața de zi cu zi, necesarul de proteine de care are nevoie corpul tău crește.

Proteinele îți ajută corpul să se recupereze mai rapid după un concurs sau antrenament și totodată, sunt un aspect esențial atunci când vine vorba de creșterea masei musculare.

Împreună cu Zuzu Fit, te încurajăm să continui să faci sport atât afară, cât și în casă și totodată, să ai grijă să-ți asiguri zilnic necesarul de proteine!

În perioada 2 mai – 12 iunie, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-o nouă campanie cool, “Proteina la puterea Zuzu Fit”.

Intră în campanie și poți câștiga premii care să te motiveze să faci mai mult sport!

Reguli de participare: cumpără minimum 1 produs Zuzu Fit, înscrie bonul fiscal aici și câștigă premii de care să te bucuri și mai mult atunci când faci sport. Cu cât înscrii mai multe bonuri, cu atât ai mai multe șanse de câștig!

Premiile constau în: 1 bandă de alergare, 2 biciclete indoor cycling și 5 ceasuri Garmin Forerunner 55. Găsești regulamentul aici.

Pasiunea te va face mereu să demonstrezi că #potimaimult! Așadar, indiferent cât de încărcat este programul tău și indiferent unde îți este mai la îndemână să faci sport, afară sau în casă, Zuzu Fit te încurajează să aspiri dincolo de limite și să te bucuri te fiecare ocazie pe care o ai să faci mișcare.

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care se străduiesc să aibă un stil de viață sănătos și activ. Nu mai sta pe gânduri, acceptă invitația Zuzu Fit și descoperă care sunt acele lucruri care-ți aduc entuziasm și bucurie.

Mai multe detalii despre campanie, pe site-ul Zuzu Fit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu