Tehnologia, de partea sportului: Garmin Educational Talks

Poveștile 321sport #RunningCulture și Garmin s-au legat într-un mod natural, începând cu 2015. Cu alte cuvinte, Garmin a fost alături de 321sport încă de la primii pași ai comunității. Pe parcursul acestor șase ani, am creat împreună evenimente și concepte, prin care am oferit comunității experiențe valoroase și memorabile.

Tehnologia Garmin ne-a ajutat de-a lungul timpului să fim relevanți pentru alergătorii noștri, aceasta având foarte multe funcții utile care în general, fac viața mai ușoară celor care fac sport în mod constant, dar și pentru cei care vor să fie la curent cu starea lor de sănătate.

În sport, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont este să ne antrenăm conform nivelului de pregătire la care ne aflăm, tocmai pentru a evita suprasolicitarea fizică, care poate duce la accidentări. În același timp, e nevoie să ne încadrăm într-un plan de antrenament care să ne permită să evoluăm. Așadar, ținând cont de aceste aspecte, vrem să ajutăm consumatorii Garmin să folosească device-urile la capacitatea lor maximă și totodată să le oferim acestora o viziune cât mai clară despre cum și când ar trebui utilizate cele mai importante funcții. Cum vom face acest lucru?

Ei bine, Garmin va susține prin Radu Restivan o serie de patru evenimente LIVE, care vor avea loc joia, de la 19:30, pe pagina de Facebook a celor de la Garmin România.

Cum se vor desfășura evenimentele?

Scopul evenimentelor va fi acela de a răspunde oamenilor la întrebări legate de funcțiile de care dispun ceasurile Garmin. De asemenea, fiecare eveniment va avea o componentă de Q&A și o componentă teoretică despre fiecare subiect în parte, după cum urmează:

Primul subiect va fi: Garmin Connect (all category) și va avea loc pe 29 aprilie. Așadar, vom discuta despre aplicația care îți spune tot ce ai nevoie să știi despre cum reacționează corpul tău la efort prin zeci de insight-uri care trebuie interpretate corect. Cu alte cuvinte, această aplicație este calea sigură spre progres, o sursă interminabilă de analiză constructivă.

Al doilea subiect va fi: Garmin Coach (seria Forerunner) și va avea loc pe 6 mai. The built-in coach este cea mai bună soluție pentru cei care vor antrenamente personalizate, care să te ghideze către orice obiectiv pe care ți-l propui.

Al treilea subiect va fi: PacePro (seria Fenix) și va avea loc pe 13 mai. În cadrul evenimentului se va discuta despre importanța funcției pentru alergările montane sau pentru drumeții, despre cum te poate ajuta să știi la ce să te aștepți, cum să abordezi cursa, cum te îndrumă un astfel de device pe toată durata unei expediții și nu în ultimul rând, care sunt avantajele de a modifica anumiți parametri în funcție de capacitățile tale (positive vs negative split, vertical ascent propriu etc.)

Al patrulea subiect va fi: Pulsul (seria Forerunner) și va avea loc pe 20 mai. Evenimentul se va concentra pe importanța monitorizării pulsului atât în efort, cât și în stare de repaus, lucrul în zonele de puls, importanța antrenamentelor aerobe, cum se poate îmbunătăți VO2max, analizarea sănătății cu ajutorul trackingului în timpul somnului, cât și discuții despre cum un puls mai scăzut în repaus reprezintă o capacitate cardiacă bună.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm în număr cât mai mare joi, pe 29 aprilie, de la ora 19:30, LIVE pe pagina de Facebook Garmin România, cu primul eveniment, dar nu înainte să menționăm că în fiecare dintre cele patru live-uri, veți descoperi un cod unic de reducere care va fi valabil doar 24 de ore și pe care-l veți putea folosi pentru achiziția oricărui ceas din gamele Vivo, Forerunner, Fenix, Instinct). Codul nu se cumulează cu alte reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu