S-a lansat Flow Velociti Wind, cel mai rapid pantof de alergare de la Under Armour

Veste bună de la prietenii noștri de la Under Armour: au lansat de curând Flow Velociti Wind, cel mai rapid pantof de alergare de până acum!

Abia am așteptat să-i testăm, așa că imediat ce i-am scos din cutie, am pornit într-o alergare tematică prin cele mai emblematice locuri din București, iar tot ce putem spune este că pur și simplu nu ne mai venea să ne oprim. Senzația de ușurință și de viteză fără efort, pe care fiecare alergător o caută, ne-a însoțit încă de la primul pas și nici nu ne-a abandonat pe parcurs. Oricât de mult am fi alergat, aveam aceeași senzație cum că am putea continua să alergăm încă mulți kilometri.

Află caracteristicile UA Flow Velociti Wind mai jos:

UA Flow Velociti Wind, un model unic pe piață în prezent

Pantoful UA Flow Velocity Wind a fost testat peste 17.000 de km și reprezintă un nou capitol al inovației pentru alergare datorită design-ului spectaculos și a sistemului de amortizare realizat dintr-o singură bucată care elimină talpa exterioară din cauciuc, permițând Under Armour să creeze un pantof de alergare inovator, cu tracțiune ridicată.

Creat special pentru a-i ajuta pe alergători să-și atingă obiectivele

UA Flow Velociti Wind a fost proiectat și realizat pentru a oferi o mare capacitate de reacție și returnare a energiei, o tracțiune perfectă, astfel încât să puteți rula cu încredere. Suprafața superioară revoluționară UA Warp se adaptează perfect la forma anatomică a piciorului pentru a debloca performanța. UA Flow Velociti Wind este proiectat pentru viteză pe distanțe mai mari.

Un pantof pentru a obține cele mai bune rezultate

Partea superioară UA Warp se deplasează simultan cu piciorul, sprijinindu-l în fiecare etapă pentru a ajuta la îmbunătățirea performanțelor. UA Warp fixează perfect piciorul fără a vă împiedica mișcarea naturală a piciorului. UA Flow Velociti Wind ajută alergătorii să adere mai bine la suprafață și să alerge cu încredere, cu o tracțiune de neegalat. Talpa fără cauciuc Flow este rezistentă la abraziune și oferă o tracțiune mai mare decât compușii tradiționali, indiferent de suprafața de alergare.

UA Flow Velociti Wind este disponibil în România în magazinele Under Armour din București, Brașov, Cluj Napoca și online pe www.kvantumsport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu