33.3 / Reîntoarcerea 22:22 / 321sport Unsanctioned Running

Știm. Și nouă ne-a fost dor de curse. Așa că ne întoarcem cu 22:22. Acel eveniment nebun, gândit special pentru cei care vor să se întreacă prin oraș într-o confruntare despre care se vorbește mult timp și care definește cultura urbană de running.


321sport #RunningCulture prezintă 33.3, o cursă Unsanctioned* din seria 22:22. Înainte de pandemie, ora de start era 22:22, dar acum suntem în lockdown, așa că am mutat ora. 22 este și numărul maxim de participanți. Cursa se desfășoară duminică, 18 aprilie 2021, iar startul este la 07:00.

Atributele necesare pentru a câștiga cursa: viteza, dar și spiritul de orientare, cunoașterea orașului și a scurtăturilor, capacitatea de a găsi check-point-urile rapid.


Detalii de organizare și recomandări de cursă

Locul de start, traseul și punctele intermediare sunt anunțate cu o zi înainte doar către cei înscriși. Fiecare își alege propria rută de parcurgere a cursei, singura condiție este să bifeze mai multe check-point-uri intermediare (participanții sunt obligați să aibă un telefon mobil pe toată durata cursei). Traseul are aproximativ 33.3 kilometri (timp limită: 5h00m). Se poate alerga pe oriunde, însă fiecare alergător este răspunzător de alegerile făcute pe durata cursei. Este interzisă folosirea oricărui mijloc de transport (bicicletă, trotinetă, mașină, transport în comun etc.).

Cursa este adresată doar celor care sunt confortabili cu alergarea pe stradă într-un mediu liber. Nu vor exista numere de concurs. Pe traseu nu se găsesc puncte de alimentare cu apă sau mâncare. Nu se înregistrează rezultatele cu cronometraj oficial. Căștile sunt interzise. Respectarea regulilor de trafic este obligatorie. Va exista o mașină care va transporta bagajele participanților de la start la finish (este permis un rucsac de mici dimensiuni). La final se oferă apă și mâncare ambalată individual.

Se recomandă ca fiecare alergător să fie însoțit de un biciclist pe durata cursei pentru a asigura hidratare și suport pe durata competiției, însă acest lucru nu este obligatoriu.

Înscrierile se fac exclusiv aici.

Toți participanții trebuie să respecte regulile de distanțare socială și igienă impuse de autorități.


*Unsanctioned /// lacking effective or authoritative approval or consent.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu