Concurs Zuzu Fit: #potimaimult când începi ziua cu start, nu cu snooze

Orice zi începută cu sport se dovedește a fi mult mai productivă și indiferent cât de încărcată ar fi ziua ta, sentimentul că #potimaimult te ajută să îți depășești limitele. Știm cât de important este să duci o viață sănătoasă, în care să îmbini nutriția cu orele de antrenament și cele de odihnă, de aceea, împreună cu prietenii de la Zuzu Fit te încurajăm să începi ziua cu start, nu cu snooze și să dai start la mișcare!

În perioada 26 martie – 18 aprilie 2021, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-un concurs, iar extragerea va avea loc pe 21 aprilie 2021.

Reguli de participare: Pune o poză cu echipamentul tău sportiv și cu produsul Zuzu Fit iaurt natural sau Zuzu Fit iaurt natural cu stafide, merișoare și goji pe profilul tău public de Instagram, dă follow paginii @zuzufitromania și tag-uiește-ne în poză. De asemenea, folosește hashtag-ul campaniei: #viataemiscare

Premiile constau în: 1 ceas Garmin Forerunner 45 și 3 perechi de pantofi de alergare Under Armour HOVR Sonic 4.

Pasiunea joacă un rol foarte important atunci când vine vorba de plăcerea cu care trăim fiecare zi. Găseşte și tu acel sport care te face să visezi cu ochii deschişi şi dă-i o şansă. O să vezi că, odată cu trecerea timpului, pasiunea pe care o ai va face o diferență considerabilă în viața ta.

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care fac sport indiferent de vreme, care găsesc soluții, care nu abandonează și care vor să se autodepășească! Găsești regulamentul aici. Mai multe detalii despre campanie pe site-ul Zuzu Fit.

Acceptă invitația Zuzu Fit la distracție și dă-i o șansă sportului să-ți demonstreze că are puterea să-ți schimbe viața și să-ți facă inima să tresară într-un fel aparte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu