Cum să-ți construiești și să întreții obiceiul alergării? Discuție LIVE cu Radu Restivan

Auzim des că sportul aduce numeroase beneficii asupra sănătății și într-adevăr, așa este, însă dacă ești la început și nu prea obișnuiești să faci mișcare, este posibil să asociezi sportul cu un munte greu sau chiar imposibil de urcat. Vestea bună este că în realitate, lucrurile stau mult mai bine de atât, odată ce începi.

Spre exemplu, alergarea este un sport flexibil, ce poate fi practicat oricât, oricând și oriunde, atât individual, cât și împreună cu o comunitate, iar trăirile pe care ți le oferă sunt de-a dreptul unice. Pe lângă aceste avantaje cu care vine alergarea, dacă ai un plan bine pus la punct și câteva motive care să te facă să te ții de treabă chiar și atunci când simți că vrei să renunți, trebuie să știi că nu prea ai cum să dai greș.

Tocmai pentru că știm că la început mai toate lucrurile sunt dificile, Radu Restivan împreună cu Good Routine vor să-ți fie alături și să-ți arate cât de frumoasă și benefică este viața în pași de alergare.

Așadar, te așteptăm miercuri seara, la ora 19:00, pe pagina de Instagram 321sport, unde Radu Restivan va vorbi despre cum să construiești și să întreții obiceiul alergării!

În plus, avem o surpriză pentru tine: cele mai bune cinci întrebări primite în Live, vor fi răsplătite cu câte un supliment BUILD-YOUR-JOINTS, care cu ajutorul unor formule de colagen de ultima generație, îți va ajuta articulațiile să funcționeze mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu