Review: Tehnologia și starea de sănătate în timp real

Pandemia a adus nenumărate restricții, stres și incertitudini, iar viața multora dintre noi a fost complet dată peste cap. Nimeni nu se aștepta la asta și neavând de ales, a trebuit să ne adaptăm din mers condițiilor actuale. Chiar și așa, unii dintre noi am fost mai afectați ca alții. Spre exemplu, una dintre cele mai mari urmări pe care pandemia a lăsat-o în urmă și cu care oamenii se confruntă este sedentarismul. Fiind nevoiți să lucrăm de acasă și să ne mutăm mare parte din activitatea noastră zilnică în mediul online, nu am mai fost atât de activi din punct de vedere fizic, lucru care se poate vedea cel mai bine prin kilogramele în plus care apar pe cântar și prin starea constantă de oboseală.

De aceea, e important să conștientizăm impactul pe care sedentarismul îl are asupra vieții noastre și totodată faptul că acum, în contextul pandemiei avem nevoie mai mult ca oricând de sănătate și energie, iar integrarea sportului și a unui stil de viață sănătos în viața noastră de zi cu zi este cea mai utilă și la îndemână soluție la care putem apela.

Sportul în general are foarte multe beneficii, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, iar asta o spunem și noi, 321sport, o comunitate de oameni pasionați de alergare, pentru care din 2015, alergarea face parte constant din rutina săptămânală. Este știut că în fiecare marți, alergăm la 19:30 în Herăstrău, indiferent de condiții și că, pe lângă beneficiile fizice și sociale pe care ni le aduce această pasiune, nivelul de motivație crește, iar somnul devine mult mai odihnitor. Pentru noi, acest sport înseamnă și terapie pentru suflet. Alergarea ne face să uităm de toate problemele sau provocările cu care ne confruntăm. Cu alte cuvinte, în pași de alergare, viața nu mai pare o pălărie atât de mare.

Cu siguranță nu e nici pe departe prima oară când auziți vorbindu-se despre cât de necesară este integrarea sportului în viața de zi cu zi și suntem de acord cu voi că la un moment dat poate să devină chiar plictisitor să tot auzi cum vi se repetă același lucru. Din acest motiv, o să împărtășim cu voi cum puteți duce acest fenomen la un cu totul alt nivel, cu ajutorul unor produse care o să vă ajute să vă monitorizați sănătatea.

În contextul pandemiei, Orange vine în întâmpinarea tuturor cu oferte potrivite oricărei pasiuni, oricărui stil de lucru, de învățare sau relaxare. Campania #îmiplace, care are și o secțiune destinată sportului, este ideală pentru cei care-și doresc să devină puțin mai activi. #îmiplacemișcarea oferă oamenilor de toate vârstele o serie de produse la prețuri speciale, foarte interesante și utile de altfel, destinate monitorizării sănătății. Haideți să vedem cum pot aceste produse să reprezinte un plus considerabil la capitolul motivația de a face sport și de a vă autodepăși limitele sau de ce nu, de a vă apuca de sport.

Cântarul inteligent Withings WBS05

Un cântar inteligent vă oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în interiorul corpurilor voastre. Pe lângă greutate, acesta poate citi masa musculară, masa osoasă și procentul de grăsime și apă. Deoarece se conectează la aplicație prin Wi-Fi, nu trebuie să vă notați manual modificările de greutate și, în schimb, puteți vedea oricând progresele și modificările anterioare. Nu-i așa că e interesantă ideea de a afla statistici în detaliu despre propriul corp în doar câteva secunde?

Withings Sleep Analyzer

Withings Sleep Analyzer este primul produs cu senzor pentru acasă care măsoară calitatea somnului cu precizie de laborator fiind conceput pentru a fi instalat o singură dată sub saltea.

Cu informații precise și inteligibile în aplicația Health Mate, oricine poate descoperi cum să obțină o calitate mai bună a somnului. Un somn odihnitor vă ajută să fiți mult mai productivi, să aveți energie pentru a face cât mai multe lucruri care vă aduc bucurie, iar în ceea ce privește sportul, somnul este cea mai bună formă de recuperare post efort. De aceea, Withings Sleep Analyzer este un produs foarte util pentru oricine, indiferent de obiectivele pe care le are.

Withings BPM Connect

Cu ajutorul tensiometrului BPM Connect este mai convenabil ca niciodată să vă luați tensiunea arterială de acasă. Acest tensiometru portabil, ușor de folosit, prezintă un ecran LED pe care puteți vedea imediat rezultatele însoțite de un feedback codificat pe culori.

Withings Thermo

În vremuri de pandemie în care e nevoie să fim mai mereu la curent cu temperatura corpului, Withings Thermo este de-a dreptul revoluționar. Acest termometru, conectat prin Wi-Fi, prezintă o colecție de 16 senzori care nu necesită contact și furnizează cea mai rapidă și mai precisă măsurătoare posibilă a temperaturii. În plus, sincronizarea automată cu aplicația dedicată vă permite să țineți evidența măsurătorilor temperaturii, să primiți mementouri și să introduceți simptome și medicații asociate pentru a primi sfaturi, direct de pe smartphone.

Indiferent care dintre aceste produse v-a stârnit curiozitatea, e nevoie să știți că pe webshop-ul Orange găsiți disponibile cele mai bune oferte. Puteți alege dintr-o gamă largă de produse și servicii pe care le puteți comanda acasă, în siguranță, fără să fiți nevoiți să faceți drumuri neesențiale în magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu