În pandemie, alergarea a fost cea mai bună terapie pentru Bogdan Gagea!

ALERGARE X PANDEMIE este o serie de articole 321sport #RunningCulture despre cum oamenii încearcă să treacă mai ușor peste perioada pandemiei folosind alergarea ca refugiu. Dacă în mod normal (înainte de pandemie), alergarea era văzută ca o modalitate de relaxare și socializare, acum running-ul a devenit una dintre cele mai bune căi de a ne detașa din când în când de amalgamul de vești proaste din jurul nostru, de a reconecta cu noi înșine, de a găsi un scop atunci când totul parte lipsit de sens. Nu este o exagerare să spunem că alergarea este, mai mult ca oricând, o terapie în sine. Discutăm deschis despre asta cu oameni care au puterea să povestească cu ce probleme s-au confruntat în pandemie și cum alergarea i-a ajutat să țină capul sus.
Oamenii pasionați de alergare continuă să ne inspire în fiecare zi. Este impresionant să realizezi cum alergarea reușește să aducă echilibru și bucurie în viața oamenilor. De aceea, astăzi vă arătăm încă un exemplu de om care ne inspiră. 🙂

Bogdan Gagea este o persoană activă care și reușește să îmbine utilul cu plăcutul, jobul cu un stil de viață sănătos. Lucrează în domeniul financiar unde responsabilitatea este principala caracteristică. Pasiunile sale îl ajută să se elibereze de toată tensiunea acumulată la job și să devină o persoană mai încrezătoare. 

Sportul este o parte importantă din viața lui

Pentru Bogdan, principala pasiune este alergarea. Reușește să își facă timp pentru toate hobby-urile sale. Pasionat de drumeții montane, fotografie și călătorii, în zilele cu mai puțină energie preferă să rămână acasă și să se documenteze despre economie, istorie, politică. De 3-4 ori pe săptămână iese la alergare și o face de plăcere. Simte că alergarea îl ajută să se elibereze de stresul provocat de aceste evenimente din viața noastră. 

Alergarea i-a adus acea doză de bucurie și eliberare de care avea nevoie

Încă de la începutul pandemiei viața de zi cu zi s-a schimbat în totalitate, relațiile cu oamenii s-au schimbat. A început să lucreze numai de acasă, iar acest lucru l-a bulversat. Alergarea a fost acel echilibru din viața sa de care avea nevoie, terapia care l-a ajutat să rămână optimist.

Totul a început cu o alergare pe bandă într-o sală de sport. Cu o provocare pe care și-a dat-o singur. Ușor, ușor a realizat că poate să își schimbe “locul de joacă”, așa că a început să iasă la mișcare în aer liber. Alergarea dintr-o zi călduroasă de vară în pădurea Băneasa i-a schimbat în totalitate modul de a se antrena. A fost momentul când a decis să renunțe la alergările în sală, pe bandă, deoarece simțea că nu acolo îi este locul.

În mod normal, anul acesta își propusese să participe la mai multe competiții montane, dar, din păcate, spune Bogdan, toate la care își dorea să participe au fost anulate. Lucrul acesta, însă, nu l-a descurajat. Tot ce își dorește acum este ca toată lumea să treacă cu bine peste această perioadă dificilă și cu siguranță la momentul potrivit se va bucura mult mai mult de startul fiecărui concurs.

Bogdan nu concepe viața fără sport!

Mișcarea este parte din programul săptămânal indiferent de vreme sau condiții. Bogdan încearcă să aibă o viață sportivă cât mai constantă și un stil de viață sănătos. Iubește să alerge în compania cuiva deoarece, spune el lucrul acesta îl motivează cel mai mult.

Comunitatea de alergare 321sport este unul dintre cele mai frumoase lucruri din în ultimii ani!

Pe lângă faptul că alergarea l-a ajutat să își formeze o imunitate ridicată, Bogdan a avut șansa să se integreze în comunitatea 321sport unde a întâlnit foarte mulți oameni inteligenți, sufletiști și de calitate cu ajutorul cărora a reușit să treacă mult mai ușor peste această perioadă.

Sportul nu este doar despre alergare! Mișcarea înseamnă voie bună și stare de bine, timp de calitate alături de persoane pozitive care te inspiră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu