Fii #ErouInOutdoor cu Lerato!

Lerato.ro susține sportul în aer liber, iar în această perioadă drumețiile și alergarea montană sunt două dintre cele mai bune opțiuni pentru a petrece timpul liber în natură și de a face mișcare în siguranță!

În perioada 6 noiembrie – 6 decembrie 2020, Lerato.ro desfășoară campania #ErouInOutdoor cu focus pe drumeție și alergare montană. A pregătit o mulțime de surprize pentru cei care fac mișcare în aer liber și aleg să trăiască fiecare zi ca o aventură.

Mai jos prezentăm detaliile campaniei și felul în care puteți participa. Este important de știut că Lerato.ro este alături de iubitorii sportului cu produse specifice, gândite special pentru a proteja telefonul mobil, dar și accesorii care să facă fiecare experiență pe munte mai frumoasă.

Cu o ofertă care cuprinde mii de carcase, Lerato.ro are o soluție de protejare pentru orice device mobil: de la carcase rugged și military proof, până la carcase subacvatice, biodegradabile, dar și slim sau fashion. Iar atunci când telefonul ajunge în zone muntoase, orice căzătură îi poate fi fatală, așadar folosirea unei carcase asigură protecție totală chiar și în cele mai grele condiții.

Alege concursul care ți se potrivește!

“#ErouInOutdoor – drumeție și alergare montană” provoacă toți iubitorii de munte să share-uiască fotografii de pe munte, iar în schimb pot câștiga produse care să îi ajute să țină telefonul în siguranță la orice experiență montană.

Prin aceasta campanie ne dorim să promovăm poveștile frumoase de pe munte, peisajele de nedescris, iar orice om pasionat de provocările montane se poate înscrie! Scopul campaniei este de a inspira oamenii să exploreze zonele montane, să se bucure de Carpați și să petreacă cât mai mult timp la altitudine, acolo unde oricine poate fi #ErouInOutdoor.

Mecanismul este simplu:

  • Postează o fotografie cu tine de la munte pe profilul personal de Instagram (ai grijă ca profilul să fie public, altfel nu vom putea vedea postarea)
  • Scrie în textul postării de ce te motivează drumețiile sau alergarea montană (opțional: poți oferi detalii despre locul în care a fost făcută fotografia)
  • Dă tag paginii @lerato.ro și folosește hashtag-ul #ErouInOutdoor

Mai multe detalii despre #ErouInOutdoor – drumeție și alergare montană, chiar aici.

“#ErouInOutdoor – trasee montane” și vine cu o provocare specială pentru toți cei care fac drumeții sau aleargă pe munte: ne dorim să aflăm care sunt traseele montane preferate ale românilor, așadar lansăm un concurs special!

Scopul campaniei este de a folosi experiența celor care deja merg pe munte, iar cu ajutorul acestora să promovăm trasee montane care sunt pline de priveliști frumoase și de povești montane.

Pe scurt, concursul constă în trimiterea de trasee (descriere, fotografii, traseu) către noi, iar noi vom selecta cele mai frumoase relatări, le vom premia, apoi le vom publica pentru a inspira cât mai mulți oameni să exploreze muntele.

Mecanismul este simplu:

  • Trimite-ne un email la adresa erouinoutdoor@lerato.ro care să cuprindă:
    • descrierea traseului (text)
    • fotografii de pe traseu (realizate de tine)
    • traseul în format care să poată să fie embedded

Mai multe detalii despre #ErouInOutdoor – trasee montane, chiar aici.

Lerato.ro are în ofertă multe alte produse precum baterii externe (pentru zilele în care se doarme în refugiu, iar bateria trebuie să facă față la o tură lungă), selfie stick-uri (pentru cele mai reușite selfie-uri de pe vârf), gimball-uri (ca să iasă filmările cu telefonul perfect stabilizate), carduri externe (ca să fie loc pentru toate amintirile care merită imortalizate) și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu