Antrenamente pentru o imunitate puternică prezentate de Zuzu Fit și Neby Fitness: 3

Zuzu Fit și Neby Fitness prezintă „Antrenament de imunitate”, un serial video gândit special pentru a ajuta la menținerea imunității. Descoperă sfaturi utile ce te vor ajuta să ai o stare de sănătate mai bună, seturi de exerciții care pot fi făcute oriunde și oricând, cât și informații importante despre cum îți poți îmbunătăți viața prin sport.

Comunitatea 321sport se mândrește cu unii dintre cei mai muncitori și responsabili sportivi amatori, așadar să trecem la treabă! Trimite-i acest articol unui prieten și o să-ți mulțumească el mai târziu, suntem convinși! 💜

Dragoș de la Neby Fitness revine cu cel de-al 3-lea set de exerciții de sport care pot fi făcute oriunde și care, executate în mod constant, dar mai ales corect, pot ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar. În acest episod, descoperim ce înseamnă Indicele de Masă Corporală (IMC), cum se calculează și cum te poate ajuta acesta să îți reglezi greutatea, astfel încât să ai un sistem imunitar mai puternic! Pe scurt, îți arătăm ce exerciții să faci dacă vrei să ajungi la greutatea optimă.

Seria video a fost gândită și creată pentru a te ajuta să eviți riscul de îmbolnăvire, mai ales în această perioadă grea. Cu toții avem nevoie de un sistem imunitar foarte crescut, de aceea, te invităm să faci aceste exerciții măcar o dată pe săptămână, pentru a avea o formă fizică excelentă.

Rămâi aproape pentru că îți vom prezenta săptămânal cel puțin un video, astfel încât să te încurajăm și să-ți arătăm cât de simplu e să faci mișcare oriunde și oricum.

Iar mai jos îți prezentăm câteva dintre produsele bogate în proteine ale celor de la Zuzu Fit, ce îți vor ajuta corpul să se recupereze mai eficient, pentru ca tu să dai totul pentru îndeplinirea următorului obiectiv: Organismul nostru consumă mai întâi rezervele de carbohidrați, apoi cele de grăsime și inevitabil va ajunge să consume din proteinele din corp, ceea ce poate duce la leziuni musculare severe în timpul antrenamentului sau după aceasta. Proteinele ajută la creșterea masei musculare și a rezistenței la efort, timp în care facilitează o ușoară recuperare post-antrenament. ***
Zuzu Fit și-a făcut o misiune din a motiva, inspira și românii să fie mai activi, mai des, pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. De aceea, au creat o gamă pentru sportivii amatori și profesioniști și pentru cei care practică activități fizice în mod constant. Produsele sunt bogate în proteine și au un conținut redus de zahăr și grăsime. Perfecte ca gustare, îi ajută pe sportivi să-și crească rezistența la efort și să se recupereze mai ușor după antrenament. Mai multe informații despre Zuzu Fit aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu