Un nou smartwatch pentru sportivi de la Garmin: Venu Sq!

Garmin International tocmai a lansat un smartwatch accesibil ce monitorizează funcțiile de sănătate, are peste 20 de aplicații de sport incorporate, Garmin Pay și Garmin Music! Noile sale modele de smartwatch cu GPS: Venu® Sq și Venu Sq Music Edition, combină stilul cotidian cu cele mai noi capacități de monitorizare a stării de sănătate și activităților sportive.

Ne-am obișnuit deja ca prietenii de la Garmin, care sunt alături de comunitatea de alergare încă din 2015, să inoveze constant astfel încât sportivii să facă mișcare într-un mod cât mai relaxat.

Dar acum să vorbim despre lucrurile cu adevărat interesante: cu un design dreptunghiular, display în culori vii și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile în modul smartwatch și 14 ore în modul GPS, Venu Sq îndeamnă la mișcare. Pentru cei care-și doresc un playlist pentru întreaga zi, Venu Sq Music stochează melodiile preferate, pentru ascultare fără telefon. Ceasurile au un touchscreen de 1.3” din Gorilla Glass, cu ramă ușoară din aluminiu și curea din silicon, fiind disponibile în 6 variante de culoare.“Suntem încântați că putem oferi un ceas la cele mai înalte standarde de calitate Garmin, dar cu un preț accesibil, pentru o bază mai largă de consumatori. Într-o perioadă în care un stil de viață sănătos este mai important ca oricând, Venu Sq vine cu peste 20 de aplicații de sport incorporate și o largă gamă de aplicații de monitorizare a stării de sănătate, disponibilă pe piață.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Seria Venu Sq urmărește diferiți parametri, precum pulsul, măsurat de mai multe ori pe secundă, 24 de ore pe zi, somnul, respirația, bătăile inimii, ciclul menstrual, stresul, hidratarea, Pulse Ox, precum și inovatorul Body Battery – un indicator de energie care ajută utilizatorul să-și programeze antrenamentele, timpul de odihnă sau somn. În plus, exercițiile de respirație sunt utile pentru concentrare, relaxare sau liniște. Toate aceste statistici sunt stocate și analizate în contul personal din Garmin Connect.Noul Venu Sq are peste 20 de aplicații pentru sport de interior sau exterior, incluzând Pilates, Yoga, antrenament de forță, înot, cycling sau golf. De asemenea, urmărește pașii, minutele de activitate intensă sau consumul caloric. Antrenamentele preîncărcate pe ceas ajută utilizatorul să-și creeze o rutină de antrenament personalizată. Venu Sq este compatibil și cu Garmin Coach, oferind planuri de antrenament gratuite în funcție de obiective.În plus, Venu Sq are nenumărate aplicații pentru o viață în mișcare:

  • Notificări pentru apeluri, mesaje text sau update-uri din social media. Utilizatorii de telefoane cu sistem Android pot răspunde la mesaje text chiar de pe ceas;
  • Posibilitatea de a descărca melodii sau playlist-uri direct pe ceas, de pe aplicații precum Spotify, Amazon Music sau Deezer (pentru Venu Sq Music);
  • Siguranță și localizare – detectarea unui incident sau asistență în timp real, prin trimiterea de mesaje către contactele de urgență;
  • Garmin Pay pentru plăți rapide, fără contact;
  • Personalizare prin intermediul aplicațiilor, widget-urilor și diverselor watch faces din Garmin Connect IQ;
  • Compatibilitate cu telefoane Android și Apple.

În România, Venu Sq și Venu Sq Music pot fi achiziționate de pe magazinul online Garmin sau de pe emag. Prețurile variază între 964 de lei pentru ediția de bază și 1205 lei pentru ediția Music.


Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați site-ul, paginile de Instagram și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu