Îndeplinește-ți obiectivele de alergare și antrenament cu UA HOVR Phantom 2!

Veste bună de la prietenii noștri de la  Under Armour: au lansat de curând – Run Anywhere, cea mai recentă evoluție a seriei Phantom, concepută pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.
Pantofii sunt perfecți dacă te apuci acum de running, dar și dacă vrei să adaugi câțiva kilometri la antrenamentul săptămânal.

Abia așteptam să-i testăm, așa că imediat ce i-am scos din cutie, am alergat până la Mega Mall, printre străduțele din București. Pe lângă faptul că sunt niște pantofi foarte frumoși, se simt și super bine! Pantofii sunt ideali pentru antrenamente pe distanțe mai scurte în mediul urban! UA HOVR Phantom are aceeași abordare ca și modelele anterioare UA HOVR Phantom, cu design îmbunătățit și performanță în trei domenii principale: amortizare, fixarea piciorului și planuri de antrenament personalizate prin intermediul aplicației UA MapMyRun.
O nouă suprafață superioară elastică, asemănătoare șosetei, talpa mediană moale ce asigură suport și talpa durabilă și flexibilă fac din UA HOVR Phantom 2 cel mai rapid și mai confortabil model realizat până acum. Și dacă ți-ai propus să alergi cel mai rapid kilometru sau să alergi un kilometru fără oprire, MapMyRun are planuri de antrenament personalizate pentru a te ajuta să ajungi acolo.

Află caracteristicile UA HOVR Phantom 2 mai jos:

Mai multă amortizare UA HOVR înseamnă mai multă energie.

Mai multă amortizare UA HOVR înseamnă mai mult retur de energie și mai multa protecție pentru picioare.  În acest fel, atunci când alergătorii lovesc trotuarul, talpa preia șocul impactului și asigură un plus de confort. Platforma de amortizare HOVR a UA asigură un echilibru perfect între amortizare și capacitate de reacție, astfel încât alergătorii primesc sprijinul de care au nevoie fără a sacrifica viteza.

Se mulează ca o șosetă, iar acest lucru înseamnă că ai parte de un confort 360º

Un guler mai anatomic, partea superioară mai respirabilă și materialul tricotat îmbunătățit, permite pantofului UA HOVR Phantom 2 să se muleze pe picior asemeni unei șosete. Gulerul este mai jos decât la  modelele anterioare pentru a se adapta confortabil în jurul osului gleznei, ceea ce permite o încălțare mai facilă. Partea superioară moale, elastică, se mulează pe picior, iar branțul SpeedForm 2.0 oferă amortizare și suport. Materialul superior a fost îmbunătățit cu perforații, făcându-l mai respirabil, astfel încât picioarele tale să poată rămâne răcoroase în orice condiții.

Aleargă mai simplu și mai inteligent

Pentru mulți sportivi alergarea este partea rutinei de antrenament pe care o agreează cel mai puțin. Under Armour a căutat să găsească modalități pentru o alergare mai plăcută și inteligentă prin intermediul Planurilor de Antrenament pentru oricare din obiectivele tale. Antrenează-te mai inteligent cu planuri de antrenament care se adaptează dinamic la progresul tău. Aceste planuri de antrenament ajută la descompunerea oricărui obiectiv – indiferent dacă este vorba de un obiectiv bazat pe timp pentru o anumită distanță sau o țintă de scădere în greutate – în etape realizabile.
Pantoful este disponibil în magazinele Under Armour din București – Mega Mall, Băneasa Shopping City și AFI Cotroceni, Cluj Napoca – Iulius Mall și online pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu