Dăruiește #energiepentrubine înscriindu-te la Maratonului Olteniei 20.20!

Maratonul Olteniei oferă o combinație perfectă de trasee astfel încât fiecare pasionat de natură să poată găsi cursa care i se potrivește. Atât alergătorii, cât și pasionații de MTB, vor găsi în cadrul acestei competiții ocazia perfectă de a se bucura de sportul preferat și de a sprijini o cauză nobilă.

Organizat pentru a-l 8 -lea an consecutiv, de această dată în condiții speciale, Maratonul Olteniei se mută în online și vă propune aceleași cinci probe de concurs pe care să le practicați INDIVIDUAL, în locațiile voastre preferate pentru sport:

  • Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 33 de kilometri și lung, de 51 de kilometri.
  • Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 10,5 kilometri și semimaratonul de 21,5 km.
  • Cursa de maraton pe o distanță de 42 de kilometri.

CEZ România, în parteneriat cu de Ministerul Tineretului și Sportului, a pregătit un format nou, Maratonul Virtual 20.20,  în care pasionații de sport rămân împreună, aleargă sau pedalează individual în locurile în care fac în mod obișnuit sport și dăruiesc, din nou, #energiepentrubine comunității din Râmnicu Vâlcea.

„Perioada de izolare impusă de contextul actual ne-a demonstrat tuturor că acceptarea provocărilor este singura soluție în situațiile în care singura constantă este schimbarea. În creionarea noului format MO, am pornit de la ideea că Maratonul Olteniei este o tradiție neîntreruptă pentru CEZ, pentru iubitorii de sport și comunitatea locală vâlceană, care trebuie să continue și în condiții speciale. Maratonul Olteniei Virtual 20.20 le oferă tuturor practicanților de alergare și MTB, dar și autori de fapte bune, șansa să se reconecteze la natură, pe oricare din traseele lor preferate care vor deveni parte integrantă a Ținutului Verde al Maratonului. Într-un mediu sigur, indiferent de vârstă sau orașul de reședință, alergând sau pedalând, concurenții se vor bucura de sportul lor preferat și de un maraton de donații pe www.galantom.ro, pentru surplusul de #energiepentrubine ”,  a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

“Ne bucură inițiativele sportive creative care găsesc o modalitate de a atrage comunitatea către sport chiar şi în această perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea. Este important să rămânem aproape de sport, să-l practicăm în continuare, luând toate măsurile de siguranță pentru sănătatea noastră, de aceea ideea unui astfel de maraton virtual este cu atât mai interesantă, este o provocare în ton cu timpurile pe care le trăim. Felicităm şi susţinem Maratonul Virtual 20.20 care celebrează sportul în condiţii de siguranţă şi promovează sprijinirea unor cauze sociale în beneficiul comunităţilor locale din Oltenia.”, a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului.

Te invităm să urmărești tura de reconectare la natură: Maratonul Virtual 20.20

 

***
Povestea din Ținutul Maratonului a început în anul 2013, atunci când Grupul CEZ România și-a dorit să dezvolte un proiect de responsabilitate socială prin intermediul căruia să încurajeze un stil de viață sănătos și care să aibă un impact pozitiv asupra comunității locale unde compania își desfășoară activitatea.

Începând cu anul 2018, suporterii maratonului au putut să aleagă și cauza socială la care vor merge contribuțiile lor din taxele de înscriere. Iar, ca în fiecare an, suma banilor strânși din taxele de participare este dublată de către CEZ România și apoi donată cauzelor sociale care activează în Oltenia.

Anul acesta, comunitatea pe care MO o adună cu ocazia fiecărei ediții, are posibilitatea de continua să își ofere timpul și energia pentru comunitatea locală într-un mediu sigur. Știm că ați rămas aceiași iubitori de sport, cu multe rezerve de bunătate, și de aceea noul format de eveniment vă oferă oportunitatea de a participa la un nou tip de maraton cu aceeași dorința de a oferi #energipentrubine.

La Maratonul Virtual 20.20 poți include zonele, peisajele și traseele pe care obișnuiești să alergi/pedalezi în Ținutul Verde al Maratonului, prin înscrierea la una dintre probele concursului.

 

Cum participi la Maratonul Virtual 20.20?

  1. Înscrie-te la una sau mai multe din cursele tradiționale #MO, pe www.maratonulolteniei.ro.
  2. Alege cauza socială pe care vrei să o sprijini.
  3. Plătește taxa de înregistrare care va fi alocată cauzei selectate.
  4. Invită cât mai mulți prieteni sportivi să alerge, pedaleze, să se reconecteze la natură și să susțină la rândul lor cauza aleasă de tine (prin donații pe www.galantom.ro).
  5. Monitorizează-ți activitatea sportivă în perioada 10-30 august și trimite-ne pe 31 august o dovadă a acesteia (o fotografie cu un ceas/ cronometru afișând timpul realizat / link către o aplicație de urmărire prin GPS a antrenamentelor (Garmin/Strava/Polar etc).
  6. Vei deveni cetățeanul Ținutului Maratonului, cu diplomă și medalie virtuală de campion al binelui și vei participa la tragerea la sorți din data de 03 septembrie 2020, pentru unul dintre cele 20 de premii de mulțumire. Totodată, vei dărui #energiepentrubine comunității locale din Râmnicu Vâlcea.

Acum că știm ce urmează, mai trebuie doar să ne luăm pașaportul de maratonist de aici. Tu ți l-ai luat pe al tău?

***
Despre Grupul CEZ în România

Grupul CEZ în România este reprezentat prin 10 companii – Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development, TMK Hydroenergy Power, CEZ ESCO România.

Prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA, Grupul CEZ asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşește 1,3 milioane de clienţi.

Începând cu 2018, CEZ ESCO România oferă soluţii de eficienţă energetică în sectorul privat. Compania oferă servicii complete, de la consultanță la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (soluţii de încălzire, de răcire şi/ sau alimentare cu energie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu