#RunningCulture: Gavin Moore, puștiul care a câștigat o cursă nebună de 80 de kilometri!

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Alergarea este un lucru atât de simplu, dar care ne poate aduce atât de multe bucurii. Pentru cine nu știe, Cremator Ultra este o cursă epică, care are loc în Beaufort, Carolina de Sud, și constă în 50 de mile de anduranță (80 de kilometri). Această cursă a fost creată din simpla nevoie a alergătorilor de a participa la un eveniment provocator în mijlocul verii, cu scopul de a se antrena pentru cursele Ultra din toamnă. 

În ceea ce privește participanții, aceștia sunt în număr de 50 și sunt selectați prin tragere la sorți. Da, ai citit bine, în fiecare vară sunt peste 50 de oameni care așteaptă cu nerăbdare să facă această nebunie!

Tim Waz (Grounded Running) își petrece o parte din ajunul Crăciunului, extrăgând norocoșii câștigători care vor urma să participe la cursă, câștigători care au suficientă experiență în cursele Ultra astfel încât să facă față acestei provocări. Printre norocoșii extragerii din data de 24 decembrie 2019 s-a aflat și numele Gavin Moore, un nume care cu siguranță la prima vedere nu îți trezește niciun fel de emoție. Ei bine, Gavin Moore este numele unui puști de 12 ani, care deține numeroase recorduri naționale. 

În data de 12 iulie, Gavin Moore și-a început cursa ora 6:00 dimineața, pentru a alerga spre o clădire situată la 12,5 mile față de locul de unde a început cursa, apoi s-a îndreptat spre locul de unde a început totul. Timpul lui Gavin a fost de 7 ore, 49 de minute și 40 de secunde, terminând și câștigând cursa în ciuda unei călduri infernale și a faptului că era cel mai mic participant. Acest puști extraordinar este un exemplu al faptului că atunci când ai o pasiunea adevărată care-ți arde în suflet, ea te conduce mai presus de limitele proprii și totodată ne demonstrează că pasiunea nu are vârstă. Povestea lui Gavin Moore este una cu adevărat inspirațională, poveste din care ne putem lua o doză consistentă de motivație, care să ne împingă de la spate să ne depășim limitele și în același timp să reprezinte doza de oxigen de care avem nevoie în drumul spre împlinirea visurilor noastre.

Sursa fotografiilor și a poveștii: Susan Trogdon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu