Comandă maioul 321sport 2020: Romania National unsanctioned Running Team

Povestea 321sport a început în 2015, iar de atunci ne-am ambiționat să punem bazele culturii de running în România. Termenul de #RunningCulture înseamnă fiecare cursă nebună, întrecerile de pe marile bulevarde, alergările de la apus la răsărit, practic toate ideile care au definit ceea ce suntem noi. Noul maiou 321sport reprezintă ambiția și încrederea din fiecare alergător. Este un motiv de mândrie pentru că, împreună, suntem deschizători de drumuri. Nu am avut pretenția să câștigăm vreodată curse oficiale, dar știm că noi suntem Romania National unsanctioned Running Team. Adică, mai pe românește, suntem echipa națională de alergare a tuturor celor care văd running-ul drept cea mai frumoasă comunitate și familie. Chiar dacă este făcut din material tehnic, maioul are în compoziție cel mai important element: puterea comunității.

În 2020 am pregătit un maiou pentru fete (mov) și unul pentru băieți (negru). Modelul e același și pentru fete și pentru băieți. Pentru mărimi, verificați tabelele de mai jos:

  • Tabel mărimi băieți:

 

 

  • Tabel mărimi fete:

 


Preț: 75 de lei / bucată.
Plata se va face prin transfer bancar (nu recomandăm folosirea cash-ului în această perioadă).

Material: poliester 100%

Print: serigrafie A4 pe față și pe spate

Maiou fete, față.

A doua rundă de precomenzi se face până pe 23 august folosind acest formular (trebuie completate câmpurile nume, prenume, sex, mărime, cantitate, număr de telefon, adresă de email, adresă de livrare*), iar livrarea se va face în prima jumătate a lunii august. Livrarea se face gratuit în fiecare marți seară la 19:30 la statuia Charles de Gaulle din București sau prin curier rapid (16 lei în București, 20 lei în afara orașului, excepție fac adresele care nu se află în aria de acoperire a serviciului de curierat, unde costul va fi comunicat ulterior).

Maiou băieți, spate. Rămâne același model ca și la ediția anterioară pentru că ne place foarte mult.

Recomandăm:

  • Spălarea la maximum 30 de grade.
  • Să nu folosiți înălbitori la spălare.

P.S. Modelul din imaginea de copertă a articolului (cea cu mine în care alerg pe pista de atletism) este o simulare făcută în câteva minute. Asta ca să-nțelegeți de ce arată așa boschetar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu