Concurs Zuzu Fit: Pentru o viață sănătoasă, respectă promisiunile făcute propriului corp!

Ca să duci o viață sănătoasă trebuie să știi cum să îmbini nutriția cu orele de antrenament și cele de odihnă și totodată, să nu uiți să te distrezi în tot acest proces. Așa că împreună cu prietenii de la Zuzu Fit, te încurajăm să continui să faci mișcare și pe timpul verii!

În perioada 13 iulie – 9 august 2020, Zuzu Fit îți oferă ocazia să #potimaimult printr-un concurs.
Reguli de participare: cumpără produse Zuzu Fit în valoare de minimum 10 lei, înscrie bonul fiscal aici și câștigă premii care te ajută să #potimaimult.

Premiile constau în: 5 ceasuri Garmin Vivoactive 4s, 20 de vouchere pentru echipament sportiv de la Under Armour în valoare de 500 de lei fiecare și 50 de kit-uri cu produse Zuzu Fit, fiecare kit constă în 10 sticle cu Lapte proteic de 500 ml și 24 de batoane proteice de 35 gr.
Pasiunea e cea care ne împinge de la spate şi care ne ţine mereu motivaţi să continuăm pe drumul pe care ni l-am ales. Găseşte și tu acel sport care te face să visezi cu ochii deschişi şi dă-i o şansă. O să vezi că, odată cu trecerea timpului, pasiunea şi entuziasmul te vor face să demonstrezi că #potimaimult!

Zuzu Fit e alături de toți acei campioni care fac sport indiferent de vreme, care găsesc soluții, care nu abandonează și care vor să se autodepășească!Găsești regulamentul aici. Mai multe detalii despre campanie aici.

Sportul reușește să schimbe vieți chiar și pe timp de vară! Și o poate schimba și pe a ta, bineînțeles, dacă accepți invitația Zuzu Fit la distracție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu