Povestea #MyBloodIsGold: Cum transformăm sângele comunității de alergare în aur?

Așa au arătat primele noastre donări de sânge.

Pe 13 iulie am ajuns la cea de-a 13-a ediție #MyBloodIsGold în 5 ani! Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor care au donat sânge, celor care au sprijinit campaniile noastre de donare de sânge cu tricouri sau hanorace și celor care au dat informația mai departe, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai multă lume.

Ne dorim cu adevărat să ajungem la cel puțin 100 de ediții și vom face tot posibilul să donăm în mod regulat, indiferent de orice! E nevoie în continuare de sprijinul, bunătatea și efortul tuturor celor care pot dona sânge și care cred în acest proiect, pentru a atinge un scop comun: acela de a salva vieți împreună!

#MyBloodIsGold este poate una dintre cele mai importante medalii pe care un alergător ar putea să le primească. Până în acest moment în cele 13 ediții, am fost peste 200 de oameni care am donat, am salvat peste 6-700 de vieți.

Cum a luat naștere ideea #MyBloodIsGold?

Gașca minunată ce a donat sânge în luna mai 2019.

Adesea am spus că pentru noi, #RunningCulture nu înseamnă doar numărul de kilometri alergați, ci și impactul social pe care îl putem avea asupra societății datorită oamenilor frumoși pe care i-am strâns în jurul nostru!

Iată-ne și pe 9 septembrie 2019 la datorie. La datoria de a face bine.

Așa au arătat eroii pe 13 decembrie 2019.

Nici măcar pandemia nu ne poate împiedica să salvăm vieți. Poză făcută pe 29 aprilie 2020.

În 2015, la câteva momente după nefericitul accident de la Colectiv, ne-am întrebat cum putem ajuta. Și ne-am dat seama că e foarte mare nevoie de sânge în spitale, motiv pentru care ne-am strâns o gașcă faină de alergători și am contribuit la salvarea câtorva vieți.
Unul din motivele pentru care am continuat să donăm sânge a fost și este faptul că e nevoie constantă de sânge și nu trebuie să așteptăm să se întâmple o nenorocire pentru a ne mobiliza.

Donăm de 3-4 ori pe an și ne propunem să inspirăm cât mai mulți oameni să facă acest gest de umanitate.
Se spune că uneori, îți găsești bucuria în momentul în care oferi ceva cuiva care are nevoie, când faci un bine cuiva. Ei bine, noi ne bucurăm să putem face acest lucru pentru că știm cât este de vital să salvăm viețile semenilor noștri. Și vrem să împărtășim și cu voi bucuria de a dărui. E un sentiment de nedescris atunci când simți că poți ajuta.

Dacă ai nevoie să te convingi, iată aici câteva motive pentru care te încurajăm să donezi sânge:

  1. Nu doar că salvezi viețile a 3 persoane printr-o singură donare, ci îți și îmbunătățești sănătatea.
  2. Nu doar că ajuți, dar simți că sprijini comunitatea, donarea îți dă un sentiment bun despre tine.
  3. Durează foarte puțin să donezi (circa 60 de minute) și nu e deloc dureros.
  4. Donezi pentru că empatizezi: în orice moment, chiar tu ai putea avea nevoie de sânge și atunci, te gândești: ce bine ar fi să existe cineva care să-mi poată salva viața.

Proiectul este organizat cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, iar pe site-ul lor puteți afla care sunt condițiile de admisibilitate.

Aici poți vedea eroii din luna mai 2019, alergători care și-au dat sângele mai departe pentru cei care au mare nevoie de el»

Sângele salvează vieți! Vă așteptăm la donare! Vom anunța următoarea dată pe canalele noastre de comunicare, stați aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu