TOP 5 ceasuri pentru alergare

321sport și Garmin nu reprezintă un parteneriat între o comunitate sportivă și un brand, ci este o relație care s-a dezvoltat în timp și care a contribuit la creșterea unei generații de sportivi responsabili. Parteneriatul nostru cu Garmin este unul de lungă durată, iar scopul este unul singur: acela de a-i ajuta pe oamenii care fac parte din comunitatea 321sport să își poată dezvolta capacitățile fizice prin analizarea corectă și coerentă a datelor care reies din fiecare antrenament. Suntem sinceri până la capăt: iubim ceasurile Garmin!

Au trecut deja 5 ani de când suntem o mare echipă împreună, timp în care tehnologia a avansat teribil, iar informațiile care se pot extrage după un antrenament au devenit din ce în ce mai precise și mai numeroase. Dacă vorbim de zonele de puls, VO2 Max, cadență, pace, resting heart rate, toate acestea sunt informații pe care dacă le interpretăm corect avem toate șansele să ajungem la cea mai bună versiune a noastră din punct de vedere sportiv.

De la brățări de fitness și cele mai noi modele de ceasuri multisport, până la sisteme de navigație sau ciclocomputere, iată cele mai bune ceasuri pentru alergare Garmin:

1. Garmin Fēnix 6. Garmin Fēnix ​​6 oferă toate caracteristicile cu care deja ne-am obişnuit, precum GPS-ul, monitorul de ritm cardiac, rezistența la apă și estimările maxime VO2. De asemenea, gama poate urmări stresul, poate monitoriza somnul și are o caracteristică de monitorizare a energiei, numită „Body Battery”, astfel încât să ştii cât de mult poţi să forţezi în timpul antrenamentelor.

Despre dimensiunile ecranului: Garmin Fēnix ​​6 are acum un ecran de 1,3 inch. Durata de viaţă a bateriei: există un nou Power Manager personalizabil, care îţi permite să vezi și să controlezi cum diferiți senzori și setări afectează consumul bateriei ceasului tău, oferindu-ţi mai mult control asupra duratei de viată a acesteia. Noua funcție PacePro permite alergătorilor să-și creeze dinainte planuri direct de pe ceas, precum și să primească îndrumări în timpul antrenamentelor. De asemenea, ceasurile au o caracteristică numită ClimbPro, concepută să ofere utilizatorilor o mai bună înțelegere a mediului înconjurător în timpul urcărilor. Alte caracteristici includ hărțile TopoActive ale Europei, plus peste 2.000 de hărți de schi și 41.000 de terenuri de golf.

Spaţiu de stocare: gama dispune de spațiu de stocare pentru până la 2.000 de melodii, plus posibilitatea de a sincroniza listele de redare de la anumite servicii de muzică.

Gama acceptă plățile contactless prin Garmin Pay și îţi permite să primeşti notificări la încheietura mâinii, inclusiv apeluri, mesaje și multe altele. Prețul este 2.499,00 RON. Detalii suplimentare despre Garmin Fēnix 6 pot fi citite aici.

Garmin Fenix 6 are și varianta 6S, proiectată pentru încheieturi mai subțiri. Fenix 6S poate fi găsit aici.

2. Garmin Fēnix 6X PRO Solar. Primul ceas de la Garmin care funcţionează prin încărcare cu energie solară, Fēnix 6X Pro Solar nu îți va limita în nici un mod distanţele pe care le poţi atinge. Lentila 1.4” Power Glass a acestuia utilizează lumina solară pentru a prelungi durata de viaţă a bateriei când aventura te poartă departe de sursele de alimentare. Durata de viaţă a bateriei este de până la 24 de zile cu ajutorul încărcării solare. Adică o expediţie de 3 săptămâni, fără timp de pierdut. Spaţiu de stocare: gama dispune de spațiu de stocare pentru până la 2.000 de melodii, plus posibilitatea de a sincroniza listele de redare de la anumite servicii de muzică.

Alte caracteristici includ hărțile TopoActive ale Europei, plus peste 2.000 de hărți de schi și 41.000 de terenuri de golf. Spaţiu de stocare: gama dispune de spațiu de stocare pentru până la 2.000 de melodii, plus posibilitatea de a sincroniza listele de redare de la anumite servicii de muzică. Designul robust, dar sofisticat dispune de un afişaj mare, de 1,4”, care este cu 36% mai mare decât cel al modelelor Fēnix anterioare. Rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a acestuia a fost testată conform standardelor militare americane.

Gama acceptă plățile contactless prin Garmin Pay și îţi permite să primeşti notificări la încheietura mâinii, inclusiv apeluri, mesaje și multe altele. Prețul este 4.199,00 RON. Detalii suplimentare despre Garmin Fēnix 6X Pro Solar pot fi citite aici.3. Garmin Forerunner 45 Black sau varianta Garmin Forerunner 45 Red (există diferențe de preț). Este un ceas pentru alergătorii începători. Este ușor de utilizat și de dimensiuni mai mici, monitorizează pulsul la încheietura mâinii și dispune de GPS pentru a-ți monitoriza ritmul, distanța, intervalele și multe altele. Funcționează cu planurile de antrenament adaptive și gratuite Antrenor Garmin sau Garmin Coach. Funcțiile conectate includ notificări inteligente pentru mesajele text și apelurile de intrare, încărcările automate în Garmin Connect™, au și o comunitate online, monitorizare în timp real și dispune de comenzi pentru redarea muzicii pe telefon.

Funcțiile de siguranță și de monitorizare includ detectarea incidentelor (în timpul activităților selectate) și asistență, ambele funcții trimițându-ți locația în timp real către contactele de urgență. Aplicații pentru sport: pentru alergare, ciclism, monitorizare în interior, alergare pe bandă, antrenament cu bicicleta eliptică, cardio, yoga și multe altele. Durata de viață a bateriei: până la 7 zile în modul ceas inteligent și 13 ore în modul GPS. Prețul este 1.12219 RON modelul pe negru, iar 74999 RON modelul pe roșu.

4. Garmin Vivoactive 4. Acest ceas monitorizează toți parametrii sănătății tale. Monitorizarea energiei corpului cu Body Battery măsoară nivelurile de energie ale corpului, astfel încât să poți stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate și pentru odihnă. Senzorul Pulse Ox măsoară saturația oxigenului în sânge în timpul zilei și în timp ce dormi, pentru a vedea cât de bine absoarbe corpul tău oxigenul.
Ceasul a fost creat pentru purtare zilnică, este rezistent la apă la 5 ATM, lizibil în lumina soarelui, poate fi citit indiferent de lumina din jur. Durata de viață a bateriei, de până la 8 zile în modul ceas inteligent și de până la 6 ore în modul pentru GPS cu muzică și vei obține un ceas la care nu vei mai dori să renunți vreodată.
Nu mai trebuie să vânezi clipurile video sau exercițiile demonstrative ale antrenorilor. Acest ceas conține exerciții cardio, de rezistență, yoga și Pilates animate și ușor de urmărit, pe care le poți vizualiza pe ecranul ceasului. Ceasul permite plățile contactless prin Garmin Pay și inclusiv să primești notificări la încheietura mâinii, precum apeluri, mesaje și multe altele. Prețul este 1.49899 RON.
5. Garmin Forerunner 945. Ceasul poate urmări stresul, poate monitoriza somnul și are o caracteristică de monitorizare a energiei, numită „Body Battery”, astfel încât să ştii cât de mult poţi să forţezi în timpul antrenamentelor. Forerunner 945 îți monitorizează performanţele şi chiar îți oferă informaţii personalizate, astfel încât să te poţi antrena mai inteligent, nu mai intens. Ceasul inteligent monitorizează valoarea VO2 max. şi reglează valoarea pe baza căldurii şi a altitudinii. Nivelul antrenamentului evaluează istoricul tău recent de exerciţii şi indicatorii de performanţă pentru a te informa dacă te antrenezi în mod productiv, dacă atingi performanţe de vârf sau dacă te suprasoliciţi.

Permite plățile contactless prin Garmin Pay și inclusiv să primești notificări la încheietura mâinii, precum apeluri, mesaje și multe altele. Durata de viață a bateriei este de până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent şi de până la 10 ore în modul GPS cu muzică. Utilizează modul UltraTrac™ pentru a te asigura că ai suficientă energie care să dureze mai mult decât cea mai lungă cursă a ta. Poţi să stochezi până la 1.000 melodii direct pe ceas şi, de asemenea, să transferi muzică din biblioteca propriului computer. Apoi creează lista de redare preferată pentru a o poți asculta uşor utilizând căştile cu tehnologie Bluetooth.
Indiferent că alergi pe străzile oraşului sau te deplasezi cu bicicleta pe trasee cu vegetaţie deasă, Forerunner 945 oferă hărţi integrate pentru a te ajuta să te menţi pe traseu.

Introduci o distanţă pe care dorești să o parcurgi şi primești sugestii de rute pe care să revii în punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate te ajută să găsești cele mai bune trasee locale. Prețul este 2.892 RON.

Trebuie să știi că unele link-uri sunt cu afiliere, iar prin cumpărare, ajuți la dezvoltarea 321sport #RunningCulture.
Iar dacă reprezinți un magazin sau un brand și vrei să faci parte din acest demers educațional dedicat sportivilor amatori, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa start@321sport.ro.

Zi cu muzică și spor(t) tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu