Start: S-a lansat magazinul online Under Armour! (+cod reducere)

Atunci când alergi există un moment special în care ambele picioare sunt deasupra pământului și ai senzația că poți să zbori. Este un moment unic în care orice alergător se transformă într-un zburător și, indiferent de viteza cu care își desfășoară antrenamentele, se conectează la acel vis comun: de a-și depăși limitele.

Anul trecut, ne-am unit forțele cu cei de la Under Armour, care au devenit și partenerii tehnici ai Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon. Împreună, până acum, am organizat 2 sezoane complete și o bună parte din sezonul 11 #dela1la21, despre care poți afla mai multe detalii . Zicem ”am organizat o bună parte din acest sezon că apoi a venit pandemia și ne-a ținut în case. Așa că, dacă ești în București, te așteptăm la antrenamentele noastre, imediat ce le vom relua!

Vestea bună a partenerilor și prietenilor noștri de la Kvantum Sport este că site-ul distribuitorului oficial Under Armour în România este live!

Și pentru că ați fost muncitori, v-ați autodepășit, v-ați ținut de sport și cât ați stat în casă, suntem gata să vă dezvăluim surpriza: toți membrii 321sport vor beneficia de 20% Extra Discount la orice comandă plasată pe site-ul www.kvantumsport.com dacă folosesc codul “321sport20” în coșul de cumpărături.

Oferta este valabilă până la data de 20 iulie 2020.Pentru cine nu știe, Kvantum Sport este distribuitorul oficial Under Armour în România și este prezent pe piața locală din anul 2017. În acest moment, deține o rețea de 4 magazine monobrand în București și Cluj, 1 outlet în București și magazinul online www.kvantumsport.com.

Vă reamintim, pentru folosirea reducerii în magazin, tot ce trebuie făcut este să verificați lista de prezențe de aici și veți afla ce reducere vi se va aplica în magazin.

Vă așteptăm la antrenamente sau la evenimente cu noul echipament achiziționat! ❤

#TheOnlyWayIsThrough

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu