5 motive să alergi la răsărit

Toți iubitorii de alergare știu că atunci când ai o pasiune pentru un sport, nu există scuze. Indiferent de vreme sau de probleme, nu prea poți să refuzi o tură de alergare. Chiar dacă unii dintre noi obișnuiesc să alerge seara, alții dimineața sau doar în anumite locuri, cum ar fi la munte sau pe malul mării, merită din când în când să experimentăm și lucruri noi. Deci, indiferent dacă ești sau nu o persoană matinală, ar trebui să încerci să te trezești măcar o dată pe săptămână pentru a alerga la răsărit. Iată de ce:

1. Liniștea dimineții este de neînlocuit.

Atunci când alergi la prima oră a dimineții, sentimentul de libertate este mult mai intens. Simți că traseul, trotuarul sau drumul pe care alergi este numai și numai pentru tine. Acest lucru te ajută să te conectezi mult mai bine cu tine însuți și te ajută să-ți începi dimineața într-un mod foarte relaxant, iar mai târziu, când poate te confrunți cu agitația de la locul de muncă, vei avea sentimentul că, pentru un moment din acea zi, lumea a fost numai a ta.

2. Atunci când alergarea este primul lucru pe care-l faci dimineața, ești sigur/ă că nimic nu poate interveni pe parcursul zilei în calea pasiunii tale.

Este adevărat că în ziua de astăzi nu prea există om care să nu aibă un program încărcat. Griji zilnice, copii care au nevoie de tine, muncă și multe altele. Toate acestea te solicită, iar la finalul zilei ești obosit, prin urmare, uneori ești nevoit să renunți la pasiunea ta, lucru care atunci când se întâmplă, cel mai probabil te frustrează destul de tare. Vestea bună este că poți face ceva în privința asta. Chiar dacă nu este ușor să te trezești foarte devreme, atunci când îți începi ziua cu ceea ce îți place să faci, nu doar că o să ai o zi mult mai productivă, dar practic ți-ai asigurat alergarea indiferent de ce o să mai intervină pe parcursul zilei.3. Știi deja că obișnuiești să te simți mai bine după o alergare, dar te-ai întrebat și de ce te simți așa?

Consumul excesiv de post-oxigen spune că metabolismul tău atinge maximum după un exercițiu fizic și va scădea încet pe parcursul a aproximativ 30 de ore. Mai exact, corpul tău va folosi oxigenul mai eficient după un exercițiu energic. Acest lucru îți ajută corpul să ardă mai multe calorii în restul zilei, prin urmare te vei simți mai energizat pe tot parcursul zilei.

4. Alergarea la răsărit îți creează oportunitatea să observi cu adevărat frumusețea naturii.

Diminețile sunt un moment bun pentru a profita de frumusețea din jurul tău, pentru a realiza cât de mic ești într-o lume atât de mare și totodată, cât de norocos ești că faci parte din ea. De asemenea, cum ar fi dacă toți ne-am începe ziua cu întrebarea: Cum pot face lumea un loc mai bun? 

5. Răsăritul te ajută să-ți planifici mai ușor ziua!

Aerul curat al dimineții și liniștea naturii îți oferă un cadru meditativ și relaxant, care te va ajuta să-ți planifici ziua. Făcând acest lucru, atunci când ajungi la birou o să ai totul mult mai clar, ceea ce te va scuti de stres în plus.

Bonus: practic și distractiv, plimbi și cățelul, după caz.

Sperăm să te inspire acest articol! Iar dacă am reușit să te convingem să experimentezi alergatul la răsărit, trimite-ne o poză cu tine și noi o facem faimoasă! 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu