Ce se întâmplă în continuare cu alergările 321sport?

Nu puteam scrie acest articol fără să vă felicităm în primul rând pentru cât de bine ați gestionat și respectat până acum perioada de carantină și starea de urgență. Give yourselves a round of applause! We are the champions!

Însă, cum am mai spus și anterior, responsabilitatea a fost, este și va fi principala valoare care definește 321sport #RunningCulture. Chiar dacă România a ieșit din starea de urgență și a intrat, de azi, 15 mai, în starea de alertă, siguranța noastră și a celor dragi rămâne prioritatea noastră numărul 1.

Știm, tentația de a ieși din oraș sau de a ne întâlni în grupuri mai mari de 3 persoane este foarte mare, însă e important să respectăm în continuare noile măsuri de siguranță date de autorități.  Dacă timp de 60 de zile am reușit să facem sport în casă sau în jurul locuinței, putem spune că am ajutat la limitarea numărului de victime.

Însă, trebuie să fim conștienți că pericolul nu a trecut! Mai jos sunt cele mai importante recomandări ce țin de comunitatea noastră de alergare:

  1. Toate evenimentele 321sport #RunningCulture încă sunt anulate pe o durată nedeterminată pentru a nu pune în pericol siguranța participanților și a familiilor acestora. Vom reveni la antrenamente în momentul în care vom putea face acest lucru în deplină siguranță și vom anunța acest lucru din timp.
  2. Alergarea în aer liber este permisă doar în grupuri de maximum 3 persoane, masca de protecție este obligatorie în spațiile publice închise, iar păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru față de cei din jur este esențială.
    Virusul e încă în aer și se transmite foarte ușor. E bine să fim cu toții cât se poate de precauți.
  3. Se redeschid parcurile pentru public, inclusiv Arena Națională, cu excepția locurilor de joacă pentru copii și cu respectarea măsurilor generale de prevenire și protecție. 
  4. Dacă nu vreți să riscați și să ieșiți încă din casă, faceți sport în continuare! Aveți la îndemână o serie de programe de sport pe Youtube, puteți încerca #AlergAcasa, cu sau fără bandă de alergare. Să fiți creativi nu a fost niciodată o dificultate.
  5. Respectați în continuare toate indicațiile date de autorități. Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale: Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării Naționale, Poliția Română sau alte site-uri ale instituțiilor din România.
  6. Aveți aici un ”Regulament privind condițiile necesar a fi respectate în vederea reluării antrenamentelor în
    cazul sporturilor individuale care se practică în aer liber” pe care vă recomandăm să-l citiți cu atenție.

Fiți responsabili până la finalul acestei pandemii globale! Împreună și doar uniți vom reuși! Dacă gestionăm bine resursele pe care le avem și suntem conștienți și ne protejăm în continuare, vom fi învingători și ne vom putea bucura din nou de sport în familia extinsă 321sport.

Sperăm să revenim cât mai repede la alergat și ma ales să reluăm serile de marți și miercuri. Dar până atunci, faceți sport în mod responsabil și aveți grijă de voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu