În vremuri grele, împreună suntem mai puternici!

Am mai spus-o și o s-o mai spunem: iubim sportul în toate formele lui și ne simțim cu adevărat liberi atunci când îl practicăm. El are capacitatea să trezească în noi emoții deosebit de profunde chiar și atunci când avem o zi mai provocatoare și reușește să ne scoată din zona de confort până devenim mândrii de noi pentru ce am realizat.

În aceste vremuri grele, să fim uniți, să cerem ajutorul, să ne păstrăm optimismul și încrederea, este extrem de important. Sportul e o cea mai puțin costisitoare și la-ndemână activitate pentru toți, dar și cea care pe noi ne ajută cel mai mult să gestionăm stările de anxietate prin care trecem.
Așa că, nu am mai stat pe gânduri și ne-am făcut deja program pentru vineri, 1 mai, la ora 9:00, când vom face antrenamentul Body wake up pentru întreg corpul cu Marian Achim. Tot Marian Achim va ține și antrenamentul de miercuri, 29 aprilie, ora 9:00”Feel strong, feel good”, un antrenament complet care implică greutatea corporală, kettlebells, gantere și benzi elastice. Te invităm și pe tine să te conectezi cu alți oameni și să atenuezi sentimentul de izolare!
De ce credem că merită să fim mai puternici împreună mai ales în această perioadă?

Vodafone România lansează platforma Împreună mai puternici, platformă ce facilitează accesul online al utilizatorilor la cursuri și spectacole live: muzică, teatru, clase de sport și masterclasses pentru dezvoltare personală și profesională (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.). Pe lângă oportunitatea de a putea accesa conținut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a susține comunitățile pentru a trece cu bine peste această pandemie prin donații directe către cei care realizează momentele de teatru, muzică și masterclasses în platformă. (P)

Scopul platformei este de a oferi conținut live pentru persoanele care stau acasă, precum și pentru a susține artiștii în această perioadă. Curatorul platformei digitale este Tudor Chirilă. Acesta va ajuta vizitatorii online să rămână conectați la muzică și teatru și să susțină artiștii direct din sufragerie.

Alături de Tudor Chirilă, artiști cunoscuți precum Irina Rimes, byron, Damian Drăghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alexandra Ușurelu, dar și artiști independenți precum Jean Gavril, Dragoș Moldovan sau Alina Manole vor aduce în viețile oamenilor un strop de bucurie și de dragoste prin intermediul momentelor de muzică live.

Românii sunt invitați să urmărească momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Șerban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu. Utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Drăguș).

De asemenea, platforma digitală a Vodafone îi ajută pe oameni să continue să facă exerciții fizice și să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet și antrenamente funcționale.

Actorii, cântăreții, instructorii de fitness și specialiștii din varii domenii vor ține sesiuni live în fiecare zi. Vizitatorii platformei vor putea să se bucure de momentele preferate și vor putea să își arate susținerea prin intermediul platformei.

Programul va fi actualizat în mod constant și este disponibil aici, iar mai multe detalii despre platforma Vodafone: Împreună mai puternici, găsiți aici.

Haideți să susținem și să ne bucurăm împreună de o serie de artiști și specialiști care vor oferi conținut live!


Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu