Conferință online: Marketing Sportiv în 2020 – strategii, adaptare la context și viitor

Prietenii de la The Sports Architects, agenție de marketing sportiv înființată în 2018 și specializată pe strategie, organizează o conferință online dedicată marketingului sportiv în contextul actual: Marketing Sportiv în 2020 – strategii, adaptare la context, viitor. 

Rolul conferinței este de a discuta în mod relaxat despre provocările apărute în perioada COVID-19, dar mai ales despre soluțiile găsite în acest moment de către oamenii de brand pentru a trece cu bine peste această fază. Chiar dacă efectul COVID-19 asupra sportului este imens (atât pentru branduri, cât și pentru organizatori de competiții, sportivi etc.), întregul domeniu al sportului va crește enorm după COVID-19 – oamenii vor vrea să facă și mai multă mișcare, iar piața va renaște.

În panel vor fi oameni de marketing sportiv, dar care sunt și practicanți ai sportului, așadar pot privi situația din ambele puncte de vedere. Un mix de oameni de brand și sportivi de 10:

  • Miruna Mihalache, Senior Brand Manager Zuzu
  • Ionuț Ionescu, Marketing Manager Under Armour (Kvantum Sport)
  • Alexandru Moise, Regional Sales & Marketing Manager Garmin
  • Mădălina Ciobanu, Project Manager Bucharest Running Club

Evenimentul va fi prezentat și moderat de Radu Restivan, Managing Partner The Sports Architects.

Conferința va începe joi la ora 11:00 și va fi transmisă pe pagina de Facebook The Sports Architects: (https://www.facebook.com/thesportsarchitects/).

Program estimativ (Radu a pregătit niște ore estimative, dar ar fi super dacă puteți sta pe toată durata evenimentului ca să puteți interveni în discuție):

  • 11:00 – 11:05 – Introducere Radu & prezentare subiecte conferință
  • 11:05 – 11:15 – Miruna Mihalache & Zuzu Fit
  • 11:15 – 11:25 – Ionuț Ionescu & Under Armour
  • 11:25 – 11:35 – Alexandru Moise & Garmin
  • 11:35 – 11:45 – Mădălina Ciobanu & Bucharest Running Club
  • 11:45 – 12:00 – Q&As generale și încheiere

Participarea la eveniment este gratuită. Pentru a trimite întrebări înainte de eveniment (pe tema evenimentului sau pentru invitați), vă rugăm să le transmiteți la adresa radu@321sport.ro. În timpul evenimentului avem rugămintea să folosiți chat-ul pentru a adresa întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu