Ce o face pe Laura Andrieș să se bucure zilnic să fie ea însăși

Atunci când iubirea pentru sport și nevoia de adrenalină sunt foarte bine înrădăcinate în adâncul sufletului tău, mai devreme sau mai târziu îți vei descoperi pasiunea adevărată, pasiune ce odată descoperită, îți va aduce un plus considerabil la capitolul “calitatea vieții”.

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, astăzi vrem să vă facem cunoștință cu Laura Andrieș, una dintre cele mai ambițioase persoane din comunitatea noastră, care a testat noii pantofi de alergare HOVR Machina.Laura are 44 de ani, este din Piatra Neamț, dar locuiește în București din 2003. În viața de zi  cu zi este profesor în învățământul primar la Școala Europeană București. De când a decis să implementeze în viața ei diferite obiceiuri pentru un stil de viață mult mai sănătos, să înțeleagă mai bine cum funcționează corpul uman și care îi sunt nevoile, a urmat și a absolvit diferite cursuri din lumea sportului, cum ar fi: cursuri de Instructor de fitness, Personal Trainer (level 1 și level 2) sau  de Tehnician nutriționist.

Cert este că sportul i-a schimbat viața în bine din multe puncte de vedere. Alergarea și mișcarea, în general, au ajuta-o să-și îmbunătățească starea de sănătate, compoziția corporală și nu în ultimul rând, stima de sine, dar ne-a spus că cel mai mare plus pe care alergarea i l-a adus în viața ei este crearea de contexte pentru relaționarea cu diverse persoane de la care a avut ce învăța. 

Credem că toți cei care au parte de sport în viața lor sunt de-acord cu noi când spunem că sportul aduce în viețile noastre o multitudine de emoții ce sunt câteodată de necontrolat. Ca sportivi, suntem atât de împliniți de ceea ce facem, încât de multe ori simțim nevoia să transmitem mai departe, la cât mai multe persoane ceea ce simțim, iar cea mai practică metodă de a face acest lucru este prin scris. Și acum, că tot a venit vorba despre scris, vrem să împărtășim cu tine faptul că Laura scrie despre sport cu emoții și mult entuziasm, așa că te invităm (dacă nu ai făcut-o deja), să arunci un ochi pe blogul ei: Enjoy 2 Be You, deoarece face o treabă foarte bună.Atunci când am întrebat-o care este cea mai frumoasă amintire a ei în ceea ce privește alergarea, ne-a povestit că seara în care s-a alăturat comunității 321sport este fără dar și poate cea mai memorabilă amintire care o leagă de acest sport. Apartenența la o comunitate este foarte importantă pentru Laura deoarece reprezintă acel plus de motivație de care are nevoie pentru a se autodepăși constant și, în unele cazuri, o ajută să crească performanța prin faptul că se străduiește să țină ritmul cu cei care sunt mai buni decât ea.Principala sa motivație este dorința de a trăi o viață lungă și sănătoasă, dar, mai ales, dorința de a oferi un model băiatului ei de 10 ani, iar în ceea ce privește visul său cel mai mare legat de alergare, este să reușească să termine un maraton și nu în ultimul rând, să cunoască lumea prin ochi de maratonist.


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 II, susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți aici mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu