Dare To Care – suport emoțional gratuit în perioada COVID-19

Recent a fost lansată o inițiativă extrem de utilă pentru această perioadă: site-ul www.daretocare.ro reunește 60  de specialiși cu o experiență de peste 15.000 de ore în consiliere, iar oricine aflat în impas în perioada COVID-19 poate beneficia de ajutor gratuit în sesiuni de câte 30 de minute.

Într-o perioadă în care răbdarea și limitele sunt testate serios, echilibrul emoțional este extrem de important. Principalele teme abordate sunt: grija față de ziua de mâine, adaptarea la noua situație, efectele pandemiei asupra afacerilor și grija pentru cei dragi.

În secțiunea Specialiști de pe site veți putea găsi lista cu toți oamenii care oferă aceste servicii pro-bono, iar printre ei se numără și alergători care sunt apropiați de comunitatea 321sport și care înțeleg efectele pozitive pe care sportul le poate avea în această perioadă.

Concluzia noastră: dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să-l cereți în această perioadă. Este bine de știut că există oameni care sunt dispuși să împartă din experiența lor pentru ca noi toți, ca o comunitate, să trecem cu bine peste perioada COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu