Ce o face pe Camelia să fie nelipsită de la alergările cu gașca 321sport

Pasiunea pentru un sport are puterea să aducă laolaltă mulți oameni, care chiar dacă nu se cunosc între ei, simplul fapt că au o pasiune comună care i-a adus împreună, face ca acei oameni să se simță ca și cum s-ar cunoaște de o viață. Acesta este doar începutul unei comunități incredibile, căci ce impact urmează să aibă ulterior aceasta asupra fiecărui membru din comunitate este ceva ce aproape că nu poate fi descris în cuvinte. 

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, Camelia, una dintre pasionatele de alergare din comunitatea noastră care a testat noii pantofi de alergare HOVR Machina, a împărtășit cu noi impactul pe care l-a avut comunitatea 321sport în viața ei.
Camelia are 31 de ani, locuiește în București, iar în viața de zi cu zi este Event Manager la Nod Makerspace. Sportul a fost aproape nelipsit din viața ei încă din școala generală când a început să joace handbal până când a terminat liceul. După ce acest capitol din viața ei s-a încheiat, Camelia a început să alerge singură prin parc, dar ne-a povestit că adevărata sa pasiune pentru alergare și-a descoperit-o în momentul în care s-a alăturat comunității 321sport, iar de atunci, Camelia este un membru nelipsit din comunitatea 321sport și din cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour.

Pentru Camelia, apartenența la această comunitate este deosebit de importantă deoarece i-a schimbat cu adevărat viața. A ajutat-o să-și recapete focusul, tonusul, să-și facă prieteni noi și să devină o variantă mai bună a ei, iar pe lângă faptul că a evoluat foarte mult fizic, ne-a povestit că se simte mult mai bine și din punct de vedere psihic deoarece, pentru ea, fiecare antrenament este ca o meditație. Camelia are un program destul de încărcat și chiar dacă în unele zile reușește să includă cu ușurință antrenamentele în programul ei, alteori este nevoită să fugă la propriu de la birou sau evenimente pentru a se putea antrena alături de gașca 321sport. Cert este că are întotdeauna echipamentul la ea, deci riscul să apară surprize în programul său, se reduce categoric la 0.

Cea mai frumoasă amintire a Cameliei legată de alergare este ziua în care a alergat la maratonul din București alături de familia 321sport deoarece în timp ce alerga, a conștientizat  impactul pe care l-a avut comunitatea asupra ei, că a legat într-un timp atât de scurt niște prietenii frumoase, și nu în ultimul rând și-a amintit de toate încurajările lui Radu care au determinat-o ca în mai puțin de un an să poată participa la o asemenea cursă. Toate acestea au făcut-o să nu își mai poată stăpâni lacrimile chiar în timpul cursei. 

În ceea ce privește viitorul ei, Camelia visează ca pe viitor să continue să alerge la maratoane chiar și la vârsta de 70 – 80 de ani, iar între timp să bifeze cel puțin câte o cursă internațională pe an.


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 II, susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți aici mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu