Ei sunt eroii fantastici care Aleargă Pentru Viitor în Maratonul Medicilor!

Zilele acestea am fost martorii unei mobilizări fără precedent, încă nu ne vine să credem cât de departe a ajuns ideea #AlergamPentruViitor în #MaratonulMedicilor. Pe scurt: în contextul COVID-19, am decis să facem un maraton virtual prin care să strângem fonduri pentru Asociația Zi de Bine, care contribuie la construcția unui spital de 350 locuri pentru medicii și pacienții cu COVID-19. Zeci de oameni din întreaga țară s-au înscris, iar până la momentul scrierii acestui articol suma strânsă depășește 8.000 de lei!

PENTRU DETALII PROIECT, DONAȚII, PREMII, CLICK AICI (sau pe bannerul de mai jos) 😀 Mulțumim tare mult pentru implicare: Zuzu FitGarminMega Mall BucureștiKineto Medical HealthNeby FitnessSecom.

A fost un efort susținut al comunităților de alergare (Craiova Running Club, Running Iași, 321sport #RunningCulture), al oamenilor de sport, al brandurilor și al întregii comunității. Pe 11 aprilie, începând cu ora 12:00, vom alerga împreună. Donațiile rămân deschise pe durata maratonului care va fi live pe pagina de Facebook 321sport.

Mai jos găsiți numerele de concurs pe care participanții le-au desenat, imprimat, creat. Este o colecție impresionată, care ne arată cât de uniți putem fi pentru o cauză bună. Și o dovadă clară a faptului că deși ne despart zeci, sute sau mii de kilometri, comunitatea de alergarea este extrem de puternică orice s-ar întâmpla.

Ei sunt (o parte) din maratoniștii care vor lua startul la #AlergamPentruViitor in #MaratonulMedicilor și haideți mâine să îi încurajați și să îi aplaudați!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu