Cum a ajuns Liviu la semimaratoane după ce s-a lăsat de jocuri pe calculator

Se spune că odată ce ți-ai descoperit pasiunea adevărată, nu mai poți scăpa de ea nici măcar dacă ai vrea, deoarece atunci când descoperi acel ceva ce iubești cu adevărat să faci, nimic nu se mai compară cu satisfacția pe care ți-o oferă și începi să simți cum viața ta prinde culoare. 

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, Liviu, unul dintre pasionații de alergare din comunitatea noastră care a testat noii pantofi de alergare HOVR Machina, a împărtășit cu noi cât de importantă este alergarea pentru el. 

Liviu este un membru nelipsit de la antrenamentele 321sport, din cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour. Are 32 de ani, locuiește în București, iar în viața de zi cu zi este IT-ist. 

Ne-a povestit că și-a descoperit pasiunea pentru alergare încă din copilărie, chiar dacă o perioadă lungă a renunțat să mai facă ceva în sensul ei. Asta până acum aproximativ patru ani când a decis să se reapuce de sport. În prezent, își dorește să își ducă pasiunea pentru alergare la un nivel cât mai profesionist. Este conștient că sportul cere sacrificii și consideră că seriozitatea este cel mai important ingredient în drumul spre succes, prin urmare, indiferent de oboseală, de vreme sau de probleme, nu lipsește niciodată de la antrenamente. 

Pentru Liviu, apartenența la o comunitate înseamnă foarte mult deoarece atunci când aleargă cu gașca 321sport, uită de numărul de kilometri, de cât de greu este un antrenament, iar momentele în care îi vine să renunțe nici măcar nu mai există și în plus, învață și foarte multe lucruri noi într-un mod constant și natural. 

Când l-am întrebat care este cea mai frumoasă amintire ce are legătură cu acest sport, ne-a spus că participarea la semimaratonul din București din 2019 a fost cu adevărat specială pentru el deoarece a alergat alături de familia 321sport și a reușit să termine cursa sub target-ul setat de două ore. 

Are cel mai mare susținător, soția sa care crede în el și îi este alături necondiționat, lucru care îl determină să aibă aspirații de viitor din ce în ce mai mari, prin urmare visul lui Liviu este acela de a termina un ultramaraton la UTMB.

Sportul l-a făcut un om mai bun, mai responsabil și mai organizat. Îi place să alerge dimineața când toată lumea doarme, de aceea se trezește foarte devreme, iar alergarea îi oferă un surplus de energie pentru întreaga zi. Iubește să-și autodepășească limitele, iar lucrul care-i place cel mai mult la concursurile la care participă este că mereu are de învățat câte ceva nou.  


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 II, susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți aici mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu